Γιάννης Αϊβάζης: “Όταν η Ισμήνη φτάσει 17 και έχει αγόρια δεν…”

Γιάννης Αϊβάζης: "Όταν η Ισμήνη φτάσει 17 και έχει αγόρια δεν…"

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ο Γιάννης Αϊβάζης μεταξύ άλλων μίλησε, για τη σχέση του με την Μαρία Κορινθίου, το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού, αλλά και τη μελλοντική αντίδρασή του, όταν η κόρη του φτάσει στην εφηβεία και έχει αγόρι.

«Είναι αργά νομίζω για δεύτερο παιδί. Περάσαμε δύσκολα με την επιλόχειο κατάθλιψη της Μαρίας. Είναι άλλο πράγμα να το λες και άλλο να το βιώνεις. Δεν θα ήθελα η Μαρία να περάσει ξανά ένα ίδιο πράγμα.

Δεν είμαι έτοιμος για προσωπικές κουβέντες με την κόρη μου. Αυτόν τον ρόλο τον έχει αναλάβει η Μαρία. Νομίζω πως αν ήταν αγόρι θα ήμουν εγώ.

Όταν η Ισμήνη φτάσει 17 και έχει αγόρια δεν ξέρω πως θα είμαι. Είναι κρίσιμες ηλικίες. Αν θεωρήσεις ότι με τη μαμά της έχουμε μια υπεροχή σχέση και αγάπη εδώ και 12 χρόνια, θα σου έλεγα “ναι”. Θα ήθελα να βρει κάποιον σαν και εμένα. Τους λυπάμαι όντως αυτούς που θα βρει η Ισμήνη. Είναι ένα παιδί πολύ καπάτσο. Θα παίρνει πάντα αυτό που θέλει χωρίς πολλά πολλά. Τους λυπάμαι πραγματικά» δήλωσε, ο Γιάννης Αϊβάζης.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.