Γιάννης Αθητάκης: «“Χρέωσαν” την επιτυχία μου και τη δουλειά μου στη σχέση που είχα με την…»

Γιάννης Αθητάκης: «“Χρέωσαν” την επιτυχία μου και τη δουλειά μου στη σχέση που είχα με την…»

Στο περιοδικό “TV Έθνος”, παραχώρησε συνέντευξη ο Γιάννης Αθητάκης, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση που είχε στο παρελθόν με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, αλλά και τη σχέση που του χρέωσαν με την Ντόρα Μακρυγιάννη.

Εκείνες τις φορές που βλέπατε τον εαυτό σας στα περιοδικά λόγω της σχέσης σας με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και στη συνέχεια όταν σας εμφάνιζαν ζευγάρι με την Ντόρα Μακρυγιάννη, αισθανθήκατε εκτεθειμένος ή θεωρείτε ότι αναπόφευκτα επειδή είστε αναγνωρίσιμο πρόσωπο θα ασχοληθούν τα media μαζί σας;

Πριν έρθει το σίριαλ υπήρχε η σχέση με την Ελεωνόρα, έκανε τον κύκλο της και τελείωσε. Και τότε “χρέωσαν” την επιτυχία μου και τη δουλειά μου σε αυτή τη σχέση που είχα. Δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο. Με την Ντόρα είμαστε φίλοι, μας χρέωσαν κάτι τέτοιο γιατί ίσως έτσι θα το ήθελαν, κάνουν τη δουλειά τους και το καταλαβαίνω, αλλά θα τους πω ότι είχαν λάθος πληροφορίες.

Ανησυχείτε επαγγελματικά για την επόμενη μέρα;

Η δουλειά του ηθοποιού πάντα περνούσε κρίση. Προσπαθώ πια να είμαι ψύχραιμος, πιστεύω στον εαυτό μου, δεν φοβάμαι, αντιθέτως είμαι αισιόδοξος.

Τι δεν ξέρουμε για τον Γιάννη Αθητάκη;

Μου αρέσουν οι εκδρομές, η φύση, οι κηπουρικές εργασίες, το νερό, η θάλασσα, το κολύμπι, το διάβασμα, η ηρεμία. Γενικά μου αρέσει η απομόνωση.

Κάπως έτσι πέρασε και η περίοδος της καραντίνας;

Ναι, ασχολήθηκα με το σπίτι μου, έκανα καθαριότητα όπως όλοι, μου αρέσει να κάνω δουλειές στο μπαλκόνι, να αλλάζω τα έπιπλα, γυμνάστηκα λίγο και διάβασα αρκετά.