Γενέθλια με πολλές πολλές πολλές ευχές αγάπης!!!!

Γενέθλια με πολλές πολλές πολλές ευχές αγάπης!!!!

Η Έλενα Τσαβαλια είχε γενέθλια στις 16 Φεβρουαρίου και ο Μάρκος με τον γιο τους Χάρη της ευχήθηκαν χρόνια πολλά με τον ποιο ωραίο και γλυκό τρόπο, οι δυο τους ανέβασαν μια φωτογραφία στο προσωπικό λογαριασμό του Μάρκου   στο instagram γράφοντας “Να ζήσεις μανούλα και χρόνια πολλά…” Είσαι ό,τι πιο σημαντικό έχουμε στη ζωή μας! Σ’ αγαπάμε πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ!!!

Η ίδια η Έλενα ανέβασε και αυτή μια φωτογραφία στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και μοιράστηκε τη χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους οι οποίοι και την πλημμύρισαν από ευχές αγάπης!!!!

https://www.instagram.com/p/BB11zCmmd4p/?taken-by=elenatsavalia

Λίγες ώρες μετά η Έλενα ανέβασε άλλη μια φωτογραφία στο προσωπικό της λογαριασμό instagram δείχνοντας την τούρτα που της έφτιαξε η Μανια Ντελου και έγραψε “Σας ευχαριστώ όλους για τις αμέτρητες ευχές σας!!!!!❤️ Ευχαριστώ πάρα πολύ την @maniadelou για την υπέροχη τούρτα!!!!🎂Και φυσικά τους αγαπημένους μου @vasialymperopoulou @de_py @annapagouni1 @mikaleontidi @efjo @tsourisperiklis @assos_dry_nuts -Ντικράν @nektarios_ ,τη Μαρία,την Τζίνα,τον Νίκο,την Ειρήνη,τον Γιάννη,τον Γιάννη Νο 2,τον Παναγιώτη,τον Στέλιο,τον Μάριο,τον Αντρέα,τη Φωτεινή και το μωρό τους και τον. έναν και μοναδικό…. @markos_seferlis_real που μοιράστηκαν μαζί μου τη βραδιά των γενεθλίων μου!!!! Σας αγαπάω πολυυυύ!!!!”

https://www.instagram.com/p/BB4OpIsmd7s/?taken-by=elenatsavalia