Γενέθλια για την Ευδοκία Ρουμελιώτη | Δείτε πόσο χρονών έγινε

Γενέθλια για την Ευδοκία Ρουμελιώτη | Δείτε πόσο χρονών έγινε

Τα γενέθλιά της έχει στις 2 Αυγούστου η Ευδοκία Ρουμελιώτη που από το πρωί δεν έχει σταματήσει να δέχεται ευχές από τα αγαπημένα της πρόσωπα αλλά και τους διαδικτυακούς της φίλους.

Μάλιστα, η ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε να ποζάρει με τον σύζυγό της Νικηφόρο Χαραγκιώνη, τον γιο τους, Δημήτρη-Βασίλη, και τον αδερφό της, Γιώργο Ρουμελιώτη κρατώντας τη γενέθλια τούρτα της.

«Γίναμε και 42! Να είμαστε όλοι καλά, να είμαστε υγιείς και να έχουμε δίπλα μας ανθρώπους που αγαπάμε και μας αγαπάνε. Πάντοτε πίστευα ότι τη μέρα των γενεθλίων μας πρέπει να γιορτάζει η μητέρα μας, γιατί αυτή μας έφερε στον κόσμο και μας χάρισε τη ζωή. Πάντοτε τέτοια μέρα γιόρταζε κι εκείνη, τα τελευταία χρόνια δεν την έχω κοντά μου, για μένα όμως είναι σαν να είναι εδώ και της λέω ένα τεράστιο ευχαριστώ για τη ζωή που μου χάρισε. Καλά Χρόνια σε όλους μας!», έγραψε στη λεζάντα με την οποία συνόδευσε τη φωτογραφία της η Ευδοκία Ρουμελιώτη αποκαλύπτοντας με τον τρόπο αυτό την ηλικία της.