Γαμπρός για δεύτερη φορά ο Γιώργος Σεϊταρίδης

Γαμπρός για δεύτερη φορά ο Γιώργος Σεϊταρίδης

Γαμπρός θα ντυθεί και πάλι ο Γιώργος Σεϊταρίδης! Ο ηθοποιός, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει εγκαταλείψει την Αθήνα για να φτιάξει ξανά τη ζωή του στο Πήλιο, ασχολούμενος με τα μελίσσια, είναι τόσο ερωτευμένος με την επί σχεδόν τρία χρόνια σύντροφό του Ολγα Θανασιά, που αποφάσισε να προχωρήσει στο… επόμενο βήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Espresso», ο ηθοποιός, που ασχολείται πλέον επιλεκτικά με τα καλλιτεχνικά, θα ανέβει σύντομα με την αγαπημένη του τα σκαλιά του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνας, στον Κισσό Πηλίου.

Η γοητευτική ξανθιά που του έκλεψε την καρδιά είναι επίσης ηθοποιός και τη γνωρίσαμε πριν από περίπου δύο χρόνια μέσα από την ταινία του Νίκου Ζερβού «Λύσσα κακιά», στην οποία συμμετείχε. Να θυμίσουμε ότι ο γοητευτικός ηθοποιός έχει ήδη έναν γάμο, με την Τουρκάλα ηθοποιό και μοντέλο Τουχτσέ Καζάζ, με την οποία γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας του Νίκου Περάκη «Λούφα και παραλλαγή». Ο κεραυνοβόλος έρωτάς τους τούς οδήγησε στην εκκλησία στις 24 Σεπτεμβρίου 2005, καθώς η Τουρκάλα καλλονή, πηγαίνοντας κόντρα στην οικογένειά της, άλλαξε μέχρι και θρησκεία!

Ωστόσο, τέσσερα χρόνια μετά έπεσαν οι τίτλοι τέλους στη σχέση τους, με την έκδοση του διαζυγίου. Στη συνέχεια στη ζωή του Γιώργου μπήκε η τραγουδίστρια Αποστολία Ζώη, η οποία επίσης «εξαφανίστηκε» στο Πήλιο, ακολουθώντας τον τρόπο ζωής του τότε αγαπημένου της.

Πηγή: govastileto.gr