Γέννησε η Meghan Markle!

Γέννησε η Meghan Markle!

Μετά από τόσες ημέρες που γράφετε στον τύπο ότι η Meghan Markle γεννάει από μέρα σε μέρα και ότι γέννησε, το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας είναι εδώ!

Συγκεκριμένα το πρωί της Δευτέρας (6/5) στις 5:26, ο πρωτότοκος γιος του πριγκιπικού ζευγαριού γεννήθηκε και είναι υγιέστατος.

Η Meghan και ο Harry έγιναν για πρώτη φορά γονείς φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι το οποίο ζυγίζει 3.260 κιλά.

Μάλιστα, η ανακοίνωση του παλατιού στο Instagram, αναφέρει:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ υποδέχτηκαν στις 6 Μαΐου, το πρωτότοκο παιδί τους. Ο γιος των υψηλοτάτων ζυγίζει 3,5 κιλά.

Τόσο η Δούκισσα όσο και το μωρό είναι υγιείς και το ζευγάρι ευχαριστεί τον κόσμο τόσο για τον ενθουσιασμό όσο και για την υποστήριξή τους, κατά την διάρκεια αυτής της πολύ ιδιαίτερης περιόδου στη ζωή τους. Περισσότερες λεπτομέρειες θα μοιραστούν τις επόμενες ημέρες».

Ενώ για το όνομα του μικρού, τα γραφεία στοιχημάτων έδιναν πιθανότερο ένα εκ των James, Edward ή Arthur. Παρόλα αυτά δεν αποκλείεται η Meghan Markle να κάνει για άλλη μια φορά την έκπληξη..