Γέννησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή!

Γέννησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έγινε μανούλα για τρίτη φορά καθώς γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 2.900 σήμερα το πρωί στις 8. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Happy Day η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της Θέμης Σοφός θα ονομάσουν το αγοράκι τους Γιάννη – Ευφραίμ.

Η παρουσιάστρια το πρωί της Παρασκευής (27/4) δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή καθώς ένιωθε πόνους. Την θέση της πήρε ο Δημήτρης Παπανώτας ο οποίος εξήγησε ότι η Σταματίνα είναι έτοιμη να γεννήσει ενώ λίγη ώρα αργότερα ανακοίνωσαν τα ευχάριστα!

Ο Δημήτρης Παπανώτας ανέφερε πως η Σταματίνα αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις λέγοντας: «Είμαι βέβαιος ότι περιμένετε να ακούσετε τι συμβαίνει. Δεν είμαι η Σταματίνα, είναι φανερό εξάλλου. Δεν είναι ακόμα στο μαιευτήριο, δεν γεννάμε αλλά είμαστε στις μέρες μας. Αισθάνθηκε μια ενόχληση μέσα στη νύχτα και δεν θα έρθει. Είναι στο σπίτι και μας βλέπει, είπε ο δημοσιογράφος».

Η Σταματίνα στην αρχή της εβδομάδας είχε πει ότι μέχρι την Παρασκευή (27/4) σκόπευε να σταματήσει. Τελικά γέννησε νωρίτερα από ότι περίμενε… Να της ζήσει!