Βράβευσαν τον Μανώλη Μυλωνάκη για την συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Βράβευσαν τον Μανώλη Μυλωνάκη για την συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Το βράδυ της Τρίτης 13 Σεπτεμβρίου παραμονής του Τιμίου Σταύρου στο Βαρύπετρο Χανίων πραγματοποιήθηκε πανηγύρι επειδή είναι ο πολιούχος του χωρίου και γιόρταζε την επόμενη μέρα.

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στο πανηγύρι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Εκεί παραβρέθηκε και ο πολίστας Μανώλης Μυλωνάκης όπου βρισκόταν στα Χανιά λόγο της καταγωγής του αλλά και για να κάνει διακοπές στο χωριό του τα Μυλωνιανά με την σύζυγο του.

Λίγο πριν αρχίσει το γλέντι με τον Γιώργο Χαιρέτη, έγινε βράβευση από τον πολιτιστικό σύλλογο του χωρίου στον Μανώλη Μυλωνάκη αλλά και την Άννα Ντουντουνάκη λόγο της συμμέτοχης τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016.

Την απονομή στον Μανώλη Μυλωνάκη έκανε ο Υπεύθυνος της Πολιτικής Προστασίας της Αντιπεριφέρειας Τάσος Κουρουπάκης και στην Άννα Ντουντουνάκη η οποία έλειπε και το βραβείο παρέλαβε ο πατέρας της, έκανε ο Δήμαρχος των Χανίων Τάσος Βάμβουκας.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Μανώλη Μυλωνάκη, ο ίδιος δήλωσε:

«Ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμένα..Είναι πολύ σημαντικό να βλέπεις ότι υπάρχει αναγνώριση για την προσπάθεια και τους κόπους ετών..Σίγουρα είναι μεγάλη χαρά που η βράβευση αυτή προέρχεται από τον τόπο μου»