Βοhemian Rhapsody: Λαμπερή Πρεμιέρα για την πολυαναμενόμενη ταινία

Βοhemian Rhapsody: Λαμπερή Πρεμιέρα για την πολυαναμενόμενη ταινία

Η Odeon και η 20th Century Fox πραγματοποίησαν τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου, την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της ταινίας «Bohemian Rhapsody». Υποστηρικτές της πρεμιέρας ήταν η Stoli, ο Red 96,3 και η Pepsi.

Η αίθουσα Sphera των Village Cinemas κατακλύστηκε από πλήθος κόσμου που περίμενε με ανυπομονησία να απολαύσει τον Ράμι Μάλεκ στον ρόλο του μοναδικού Φρέντι Μέρκιουρι, σε μία από τις καλύτερες ερμηνείες της καριέρας του που απέσπασε το θερμότερο χειροκρότημα του κοινού.

Στην πρεμιέρα παρευρέθηκαν πρόσωπα από τον χώρο των επιχειρήσεων καθώς και του θεάματος, μεταξύ των οποίων οι Snik, Μαρίνα Βερνίκου με τον σύζυγό της Μίλτο Καμπουρίδη, Γιάννης Καγιούλης, Γιώργος Παπακώστας, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Κατρίνα Τσάνταλη, Γιώργος Μεσσάλας και πολλοί άλλοι.

Μετά την προβολή της ταινίας ακολούθησε party by Stoli στον χώρο του Be Twins στο The Mall Athens.

Λίγα Λόγια για την ταινία

Τo Bohemian Rhapsody είναι μια ωδή στους Queen, τη μουσική τους και τον ξεχωριστό τραγουδιστή τους Φρέντι Μέρκιουρι. O Φρέντι αψήφησε τα στερεότυπα και τους συμβιβασμούς για να γίνει ένας από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες του πλανήτη.

Η ταινία ακολουθεί τη ραγδαία άνοδο της μπάντας μέσα από τα εμβληματικά τραγούδια και τον επαναστατικό τους ήχο. Γνωρίζουν απαράμιλλη επιτυχία, αλλά σε μια απροσδόκητη τροπή ο Φρέντι, περιτριγυρισμένος από κακές επιρροές, παρατάει τους Queen για να κάνει σόλο καριέρα. Έχοντας υποφέρει πολύ χωρίς τους Queen, καταφέρνει να επανενωθεί μαζί τους λίγο πριν τη συναυλία «Live Aid».

Ενώ έχει μόλις διαγνωσθεί ως φορέας του AIDS, ο Φρέντι οδηγεί με γενναιότητα την μπάντα σε μία από τις καλύτερες συναυλίες στην ιστορία της ροκ μουσικής. Οι Queen αφήνουν μια κληρονομιά που συνεχίζει να εμπνέει τους ασυμβίβαστους, τους ονειροπόλους και τους λάτρεις της μουσικής μέχρι και σήμερα.

1η Νοεμβρίου στους κινηματογράφους από την ODEON