Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Για να έχω ενδιαφέρον στα social media, πρέπει να μπω στην…»!

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Για να έχω ενδιαφέρον στα social media, πρέπει να μπω στην…»!

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης είναι από τους ανθρώπους που ακόμη και αν διαφωνείς μαζί του, ξέρεις ότι έχει άποψη και την εκφράζει ανοιχτά.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People, ο ηθοποιος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εποχή των social media, το Instagram ως… πηγή κουτσομπολιού και αν όσα βλέπουμε σ΄ αυτό είναι κατά κάποιον τρόπο απόρροια της μόδας Kim Kardashian.

Πριν βρεθούμε, σε έψαξα στα social media και εντυπωσιάστηκα από το γεγονός ότι δεν έχεις τίποτα. Ούτε Facebook ούτε Instagram.

Για να έχω ενδιαφέρον στα social media, πρέπει να μπω στην κιμαδομηχανή. Τη μία θα ανεβάσω τη φάτσα μου, ύστερα τα αυγά που έφτιαξα ομελέτα, μετά τι; Εμένα να κολυμπώ στο Λουτράκι; Ποιον αφορά να με δει με μαγιό να κολυμπώ στο Λουτράκι; Βλέπω κορίτσια να φωτογραφίζονται στο Instagram με βαρύ μακιγιάζ και βγάζοντας τις γλώσσες έξω. Αυτές οι κοπέλες είναι παγιδευμένες σε μια εικόνα. Τόσο που θέλουν και στην πραγματικότητα να μοιάσουν στην εικόνα που έχουν πλασάρει στο Instagram. Η μόνη χρηστικότητα των social media, όπως τα αντιμετωπίζουμε, είναι να αυξάνουν τον ναρκισσισμό και τη φιλαυτία. Ουσιαστικά εκεί μέσα γίνεται ένα διεθνές κουτσομπολιό που εμένα προσωπικά δεν μου λέει τίποτα. Δεν μπορώ να ασχοληθώ ούτε δευτερόλεπτο.

Όλο αυτό είναι απόρροια της μόδας «Kim Kardashian»;

Ούτε με την Kardashian θα ασχοληθώ. Μου φαίνεται τόσο αστείο και άνευ σημασίας…

Κι όταν έρχονται στο θέατρο και σου ζητούν μια selfie να την ανεβάσουν στο Instagram;

Ας τις ανεβάσουν όπου θέλουν. Ακόμη και στο Instagram… Κυρίως τα πιο νέα άτομα μου ζητούν φωτογραφίες με τέτοιο σκοπό. Είναι η μάστιγα της εποχής, δεν μπορείς να αρνηθείς σε ένα παιδί και να πεις «Όχι, δεν θα βγάλω».

Και αν δεν είναι παιδί;

Αν θέλει κι η γιαγιά να βγούμε selfie, τότε τι να πω; Θα ποζάρω μες στη χαρά. (γέλια)