Βικτώρια Καρύδα: “Ο σύζυγός μου δε φοβόταν τίποτα…”

Βικτώρια Καρύδα: “Ο σύζυγός μου δε φοβόταν τίποτα…”

Απόλυτα δικαιωμένη με την απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση δολοφονίας του συζύγου της, Γιάννη Μακρή δηλώνει η Βικτώρια Καρύδα.

Το πρώην μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο δεύτερο κύκλο του My Style Rocks μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου διευκρινίζοντας πως τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της δε φοβήθηκαν ποτέ για τίποτα.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που δεν ξέφυγαν από την ελληνική δικαιοσύνη. Είμαι ικανοποιημένη από την απόφαση που βγήκε. Αυτά που έπρεπε να γίνουν, έχουν γίνει. Έφυγε ένα βάρος από πάνω μου. Ο σύζυγός μου δε φοβόταν τίποτα. Δεν είχαμε ούτε ασφάλεια, ήταν χαρούμενος άνθρωπος, κυκλοφορούσε άνετα με το μηχανάκι. Δε φοβόμασταν τίποτα, θα το ήξερα. Το γιατί πρέπει να μας το απαντήσουν οι ίδιοι οι δολοφόνοι, δε μας λένε το γιατί» ανέφερε η Βικτώρια Καρύδα.

«Όταν γνώρισα τον άντρα μου δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία να ψάξω για εκείνον. Μόνο αυτά που άκουσα και δείξανε και δεν τα πιστεύω κιόλας» δήλωσε η Βικτώρια Καρύδα για όσα γράφονται από τα ξένα μέσα για το παρελθόν του συζύγου της.