Βικτώρια Καρύδα: “Οι δολοφόνοι στο δικαστήριο θα πάρουν αυτό που τους αξίζει”

Στις 31 Οκτωβρίου του 2018 ο επιχειρηματίας και σύζυγος της Βικτώριας Καρύδα, Γιάννης Μακρής δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του στη Βούλα.

Σήμερα, σχεδόν δυο χρόνια μετά την εκτέλεσή του οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν να αναζητούν τον άνθρωπο που έδωσε την εντολή για την εν ψυχρώ δολοφονία του επιχειρηματία.

Οι αρχές έφθασαν στους δυο Βούλγαρους μετά από πέντε μήνες ερευνών, με μία απόδειξη αγοράς ενός τζόκει να οδηγεί στα ίχνη τους. Ο φερόμενος ως εκτελεστής, όμως, επιμένει ότι δεν είναι ο άνθρωπος που φαίνεται στα βίντεο της εκτέλεσης, υποστηρίζοντας μάλιστα πως ουδεμία σχέση έχει με το εν λόγω συμβάν.

Την Τετάρτη 1 Ιουλίου είναι προγραμματισμένη να αρχίσει η δίκη και η Βικτώρια Καρύδα ζητάει τη παραδειγματική τιμωρία των δύο Βούλγαρων που έχουν συλληφθεί.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και ξέσπασε: «Εκτός από σκληροί δολοφόνοι, είναι αμετανόητοι και θρασείς. Άνθρωποι που ζούσαν με άλλα ονόματα και έχουν απελαθεί από τον Καναδά για πράξεις βίας, προσπαθούν να παρουσιάσουν τους εαυτούς τους ως αγγέλους. Τα στοιχεία εναντίον τους είναι συντριπτικά. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη ότι θα κάνει ορθά τη δουλειά της, όπως άλλωστε έκανε και η Ελληνική Αστυνομία. Στο δικαστήριο θα πάρουν αυτό που τους αξίζει».