Βιβλίο μαγειρικής με τα πιάτα της σειράς Friends | Πάνω από 70 συνταγές

Βιβλίο μαγειρικής με τα πιάτα της σειράς Friends | Πάνω από 70 συνταγές

Με αφορμή την 26η επέτειο της αγαπημένης σειράς τα «Φιλαράκια», η Warner Brothers αποφάσισε να κυκλοφορήσει ένα βιβλίο μαγειρικής, το οποίο περιλαμβάνει τις συνταγές δεκάδων πιάτων της θρυλικής σειράς.

Το πολυαναμενόμενο reunion της σειράς μπορεί να έχει αναβληθεί επ’ αόριστον ωστόσο η παρέα των πρωταγωνιστών της σειράς θα μπει στα σπίτια μας φέτος με ένα…βιβλίο μαγειρικής.

Το “Friends: The Official Cookbook” θα κυκλοφορήσει στις 20 Σεπτεμβρίου, ώστε να συμπίπτει με την ημερομηνία που η σειρά προβλήθηκε για πρώτη φορά και στις 176 σελίδες του θα περιλαμβάνει συνταγές με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και την ιστορία του κάθε πιάτου για φίλους της μαγειρικής.

Το βιβλίο, το οποίο είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία μέσω Amazon, υπογράφει η σεφ Amanda Yee, η οποία εμπνεύστηκε τις πάνω από 70 συνταγές που υπάρχουν στις σελίδες του.

Έτσι, οι αναγνώστες του θα μπορούν να φτιάξουν τις τηγανητές πατάτες που ο Joey Tribbiani, το «beef trifle» της Rachel ή το αγαπημένο σάντουιτς του Ross, καθώς και τα πιάτα που ετοιμάζει η Monica για το δείπνο την Ημέρα των Ευχαριστιών. Υπολογίζεται ωστόσο ότι στα επεισόδια της σειράς παρατέθηκαν πάνω από 150 γεύματα και έτσι παραμένει μυστήριο για το ποιες συνταγές θα παρουσιαστούν στο βιβλίο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το delish η κάθε συνταγή «συνδυάζεται» και με ένα επεισόδιο της σειράς ώστε οι αναγνώστες να μπορούν να το απολαύσουν μαζί με το αντίστοιχο πιάτο.

«Είτε είστε έμπειρος/η σεφ όπως η Μόνικα Γκέλερ, είτε απλά ξεκινάτε μια επιχείρηση κέτερινγκ όπως η Φίμπι Μπουφέ, είτε είστε ένας λάτρης του φαγητού, όπως ο Τζόι Τριμπιάνι, το βιβλίο «Friends: The Official Cookbook» προσφέρει μια ποικιλία συνταγών για σεφ όλων των επιπέδων» τονίζεται στην περιγραφή του βιβλίου.

Ετοιμάζοντας ορεκτικά, κύρια πιάτα, ποτά και επιδόρπια, θα μπορούσατε εύκολα να δημιουργήσετε ένα επικό δείπνο με θέμα τη σειρά «Φιλαράκια».