Βασίλης Καρράς: Η επιθυμία του για το σπίτι του τραγουδιστή

Βασίλης Καρράς: Η επιθυμία του για το σπίτι του τραγουδιστή

Βοηθάει τους νέους καλλιτέχνες, τους συμβουλεύει και ακόμα τον συγκινούν οι θαυμαστές του με την αγάπη τους. Ο λόγος για τον Βασίλη Καρρά που έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο secret. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε για τα talent show αλλά και την επιθυμία του να φτιάξει το σπίτι του τραγουδιστή.

«Δεν μπορώ να πω ότι βοηθάνε τα talent show. Πουλάνε όνειρα που δεν πραγματοποιούνται και νομίζω πως δημιουργούν και προβλήματα στα παιδιά, που, μετά την προβολή, μένουν μετέωρα και κυκλοφορούν χωρίς καν να έχουν τσιγάρο. Είναι λυπηρό αυτό. Τα νέα παιδιά πρέπει το τραγούδι να το έχουν για καψούρα. Και να έχουν και μια δεύτερη απασχόληση, για να μπορούν να ζουν. Με Σαββατοκύριακα πλέον δεν βγαίνεις. Έτσι και χειρότερα θα είναι τα πράγματα».

Ο Βασίλης Καρράς αποκάλυψε γιατί δάκρυσε πάνω στην πίστα την τελευταία μέρα των εμφανίσεων του πέρυσι. «Το παθαίνω συχνά αυτό. Δακρύζω με συγκινεί πολύ ο κόσμος. Ένα θα σου πω. Ακόμα ιδρώνουν τα χέρια μου πριν βγω στην πίστα. Τα όνειρα δεν τελειώνουν ποτέ. Πάντα κάνεις όνειρα. Πριν ολοκληρώσω την καριέρα μου, θέλω να κάνω το Σπίτι του Τραγουδιστή. Θα φιλοξενεί τραγουδιστές και μουσικούς που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα»