Βαλεντίνο: Ο Χανιώτης που εντυπωσίασε και διεκδίκησαν οι κριτές του The Voice

Βαλεντίνο: Ο Χανιώτης που εντυπωσίασε και διεκδίκησαν οι κριτές του The Voice

Το ταλέντο του και τις ικανότητές του στο τραγούδι έδειξε σε όλη τη Ελλάδα ο Βαλεντίνο, ο οποίος δοκιμάστηκε το νέο επεισόδιο των Blind Audition του “The Voice” στον Σκάι.

Ο ίδιος στο εισαγωγικό του βίντεο αποκάλυψε πως ζει στα Χανιά της Κρήτης και ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι. Μάλιστα, ο Βαλεντίνο δήλωσε πως δεν είναι παντρεμένος και ότι είναι κατά του γάμου και ότι με την σύντροφό του έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

Όπως είπε, η ενασχόληση με το τραγούδι άρχισε με έναν παράδοξο τρόπο όταν είχε πάει σε ένα μαγαζί όπου έπαιζε μουσική ένας φίλος του και του πρότεινε να τραγουδήσει. Εκεί τον άκουσε ο ιδιοκτήτης, του έκανε την πρόταση και έτσι μπήκε στο χώρο της μουσικής.

Ο Βαλεντίνο ανέβηκε στη σκηνή του “The Voice” και ερμήνευσε το «Ακρογιαλιές Δειλινά» και κατάφερε να εντυπωσιάσει όλους τους κριτές. Μάλιστα και οι τέσσερις γύρισαν την καρέκλα τους.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο Σάκης Ρουβάς, η Έλενα Παπαρίζου και ο Πάνος Μουζουράκης τον ήθελαν πολύ για την ομάδα τους, με την απόφαση για τον Βαλεντίνο να μην είναι τόσο εύκολη.

Χαρακτηριστικό είναι, πως ο Βαλεντίνο ζήτησε δέκα λεπτά προκειμένου να πάρει τηλέφωνο τα παιδιά του για να τον βοηθήσουν, κάτι που όμως δεν συνέβη.

Τελικά, αποφάσισε να πάει στην ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη.