Βαλάντης: Η συγκλονιστική μαρτυρία για το bullying που βίωσε ως παχύσαρκος στην εφηβεία

Βαλάντης: Η συγκλονιστική μαρτυρία για το bullying που βίωσε ως παχύσαρκος στην εφηβεία

Το δικό του ηχηρό μήνυμα κατά του εκφοβισμού, που βίωσε ως ίδιος ως έφηβος, αλλά και τον τρόπο να αμυνθείς και να το ξεπεράσεις, θέλησε να στείλει δημόσια ο Βαλάντης. Ο δημοφιλής ερμηνευτής, μίλησε για τα όσα άσχημα πέρασε, που του έχουν αφήσει κατάλοιπα μέχρι και σήμερα, καλεσμένος στην εκπομπή του Μιχάλη  Κεφαλογιάννη στον Alpha «Οδηγός Καλής ζωής» το Σαββάτο 12 Οκτωβρίου!

Ο τραγουδιστής, εξιστόρησε σοκάροντας τον παρουσιαστή, τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στην εφηβεία του, όταν όλοι τον αποκαλούσαν και τον απέρριπταν ως χοντρό, τις άμυνες που ανακάλυψε και λειτούργησαν για να το ξεπεράσει αλλά και πως το βίωσε και ο μεγάλος γιος του, που επίσης υπήρξε παχύσαρκο παιδί και βίωσε το bullying.

«Δεν το έχω ξεπεράσει. Ακόμα κοιτάζομαι στον καθρέφτη και φοβάμαι !Εγώ που το έζησα πολύ κοντά αυτό, ήμουν χοντρός δηλαδή, λίγο με ξενίζει η λέξη εκφοβισμός. Δεν είναι εκφοβισμός ακριβώς» εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής, που υπήρξε θύμα bullying στην παιδική ηλικία αλλά και στην αρχή της καριέρας του, λόγω του σωματικού του βάρους.

«Έχω κλάψει πολλές φορές πηγαίνοντας στο σχολείο» λέει ο Βαλάντης, οποίος μιλά με ειλικρίνεια για αυτή του την εμπειρία, τον τρόπο που προσπάθησε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα.

«Για να αντιμετωπίσω το bullying έψαχνα να βρω τα αδύνατα σημεία των άλλων. Έκανα κι εγώ bullying, έλεγα την άλλη κοκαλιάρα. Έψαχνα να βρω και εγώ τις αδυναμίες των άλλων, όπως κάνω και σήμερα με τους ανθρώπους. Ήταν μία άμυνα για εμένα» αναφέρει στην εκπομπή. Για να προσθέσει: «Ο μεγάλος μου γιος, επειδή ήταν παχύς, δεν ήθελα να περάσει αυτά που πέρασα εγώ. Το συζήτησα μαζί του, του είπα τις επιπτώσεις που θα βρει στην κοινωνία μπροστά του, να καταλάβει ότι ο κόσμος δίπλα του θα είναι σκληρός, Χαίρομαι σήμερα που ο γιος μου, ενώ ήταν υπέρβαρος, κάθισε μόνος του, το δούλεψε και είναι ο μισός από εμένα, με τους κοιλιακούς του και όλα …Είναι πώς θα το πεις σε ένα παιδί, ώστε να αντιδράσει καλά.

Και είμαι σίγουρος ότι δέχτηκε bullying, άσχετα αν δεν μου το παραδέχτηκε ποτέ. Σίγουρα Τον είπαν σίγουρα χοντρό, όπως είπαν κι εμένα, είδε ότι τα κορίτσια τον απέφευγαν, όπως έγινε και με εμένα. Έκανα την πρώτη μου σχέση ,όταν αδυνάτισα», εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων ο Βαλάντης, που αυτή την περίοδο κάνει live tour ανά την Ελλάδα και ετοιμάζει το νέο του τραγούδι, που θα κυκλοφορήσει σύντομα!

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί: