Βίκυ Χατζηβασιλείου: H διπλή επιστροφή της στο OPEN

Βίκυ Χατζηβασιλείου: H διπλή επιστροφή της στο OPEN

Το τελευταίο διάστημα, ακουγόντουσαν διάφορες φήμες που ήθελαν τη Βίκυ Χατζηβασιλείου να μετακομίζει στο OPEN μετά το ξαφνικό τηλεοπτικό της διαζύγιο με τον Alpha.

Μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε» του σταθμού, έγινε γνωστό ότι η παρουσιάστρια έχει δώσει τα χέρια με τον Νίκο Κοκλώνη προκειμένου το «Πάμε Πακέτο» να επιστρέψει στην τηλεόραση, αλλά επίσης συζητά και για το «Just the 2 of Us».

«Η Βίκυ Χατζηβασιλείου έρχεται με διπλό ρόλο στο Ανοιχτό Κανάλι. Έρχεται με το “Πάμε Πακέτο”, αλλά και σαν παίκτρια στο “Just the two of us”» αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου με τη συνεργάτιδα της, Τζορτζέλα Κόσιαβα, να συνεχίζει την είδηση.

«Δέχθηκε πρόταση από τον Νίκο Κοκλώνη και την δέχθηκε με πολλή μεγάλη χαρά η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Θέλει να το κάνει και να την δούμε σε έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο από ότι την έχουμε συνηθίσει. Θα δούμε και την καλλιτεχνική της πλευρά πέρα από την δημοσιογραφική. Το “Πάμε Πακέτο”, επίσης, θα επιστρέψει εδώ στο OPEN. Ένα “Πακέτο” πολύ ανανεωμένο, ανατρεπτικό και διαφορετικό. Πέρα από τις συγκλονιστικές ιστορίες των ανθρώπων που έχουμε συνηθίσει να μας συγκινούν, θα δούμε και προσωπικές ιστορίες διάσημων ανθρώπων» πρόσθεσε η δημοσιογράφος.