Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Μη σας μπαίνουν ιδέες στον Alpha!»

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Μη σας μπαίνουν ιδέες στον Alpha!»

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή DOT και μεταξύ άλλων μιλήσει για το «Πάμε Πακέτο» αλλά και τις αλλαγές που έχει αναγκαστεί να κάνει στις ώρες και μέρες προβολής όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στον τηλεοπτικό αέρα.

«Έχω αλλάξει μέρα, ώρα, δομή. Όλο το καλοκαίρι έχω κοπανηθεί να δω τι στήλες θα αλλάξω, πως θα το κάνω. Καλά δε θα αλλάξεις το concept, αυτό που είναι αγαπημένο στον κόσμο τόσα χρόνια. Αλλά και τις καινούργιες στήλες τις έχει αγαπήσει πάρα πολύ ο κόσμος, το «αξίζει να γνωρίσεις», τις ιδέες που κάνουμε με το link».

Ο Θανάσης Αναγνωτστόπουλος θέλησε να μάθει αν η ίδια θεωρεί ότι είναι το πειραματόζωο του καναλιού με την ίδια να απαντά «Δε ρωτάς καλύτερα αυτούς Έχω δοκιμάσει όλες τις μέρες εκτός από την Τρίτη» και συνέχισε απευθυνόμενη στον Alpha «μη σας μπαίνουν ιδέες, σας παρακαλώ,αφήστε μας εκεί που είμαστε, είμαστε μια χαρά».

Στη συνέχεια μάλιστα έριξε και μερικά «καρφιά» προς τον τηλεοπτικό σταθμό που εργάζεται αφού όπως άφησε να εννοηθεί δεν έχει τη στήριξη που θα ήθελα να έχει.

«Έχω άποψη αλλά δεν εισακούεται. Ότι έχω να πω το λέω, δε φοβάμαι να μιλήσω. Αυτό που πιστεύω το λέω πάντα. Έχω στήριξη από το κανάλι αλλά όχι από όλους. Δε γίνεται να την έχεις από όλους όμως. Εντάξει όλα καλά. Εγώ έχω τη στήριξη από το κοινό, αυτό με ενδιαφέρει» ανέφερε η Χατζηβασιλείου.