Βίκυ Χατζηβασιλείου: Εκτός Alpha η παρουσιάστρια-Αναζητείται πρόσωπο για το νέο “Πάμε πακέτο”

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Εκτός Alpha η παρουσιάστρια-Αναζητείται πρόσωπο για το νέο "Πάμε πακέτο"

Στο τέλος της συνεργασίας τους μετά από σχεδόν 14 χρόνια “Πάμε Πακέτο” φέρονται να οδηγούνται ο Alpha και η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Μετά από αλλεπάλληλες συζητήσεις, πληροφορίες της Reallife αναφέρουν ότι το ενδεχόμενο να επιτευχθεί συμφωνία πλέον απομακρύνεται.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Reallife, δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί η χρυσή τομή ώστε να ανανεωθεί το συμβόλαιο της παρουσιάστριας με τον σταθμό. Η διοίκηση του σταθμού φέρεται αποφασισμένη να μειώσει το κόστος παραγωγής του προγράμματος ανά ώρα, αναζητώντας πιο οικονομικές λύσεις.

Το κανάλι της Κάντζας είναι πρόθυμο να καλύψει το κενό που θα προκύψει στην prime time του Σαββάτου μετά την αποχώρηση της Βίκυς Χατζηβασιλείου με άλλο ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ήδη έχει βρεθεί νέο φορμάτ που ανήκει στην ίδια τυπολογία προγράμματος με το “Πάμε Πακέτο“.

Σε εξέλιξη βρίσκονται συζητήσεις και για το πρόσωπο που θα αναλάβει την παρουσίαση της νέας ψυχαγωγικής εκπομπής της κατηγορίας human interest με ιστορίες κοινωνικού ενδιαφέροντος. Οι υπόλοιπες ημέρες της prime time θα μοιραστούν ανάμεσα σε παλιές και νέες σειρές του Alpha.