Βίκυ Χατζηβασιλείου: “Δεν ήξερα στην αρχή ότι θα κριθούμε για όλα αυτά”

Βίκυ Χατζηβασιλείου: “Δεν ήξερα στην αρχή ότι θα κριθούμε για όλα αυτά”

Καλεσμένη στην εκπομπή Dot., βρέθηκε η Βίκυ Χατζηβασιλείου και μεταξύ άλλων μίλησε για τη συμμετοχή της στο “Just The 2 Of Us” και την αυστηρή κριτική που της ασκείται.

«Στο J2US πήγα για ψυχοθεραπεία γιατί πέρασα μία δύσκολη περίοδο από τότε που ξαφνικά και αδικαιολόγητα σταμάτησε το ‘’Πάμε Πακέτο’’. Έγινε με έναν άκομψο τρόπο. Ήταν μία κατάσταση που ήταν σαν την καθημερινότητά μου. Όταν αυτό ακραία και ξαφνικά διακόπτεται μετά από 14 χρόνια είναι σαν ξερίζωμα. Υπάρχει μία απώλεια» είπε η ίδια και στη συνέχισε μιλώντας για την κριτική επιτροπή του Show:

«Εγώ το χαίρομαι, δεν έχω τρέλα και αγωνίες. Δεν είναι η καριέρα μου αυτή. Πολλές φορές ένιωσα ότι με αδίκησαν αλλά δεν με νοιάζει. Γενικά, όμως, η αδικία δεν μου αρέσει, το λέει και το όνομά μου. Ευρυδίκη, είναι αυτός που έχει ευρεία μέσα του την έννοια της δικαιοσύνης. Γενικά θέλω να υπάρχει δικαιοσύνη στα πράγματα.

Πολλές φορές γίνεται κριτική για άλλα πράγματα που δεν έχουν σχέση με το τραγούδι και με τον τρόπο που το ερμήνευσες. Για την εμφάνιση, για τη σκηνοθεσία, για τον χορό, για υποκριτικές δεινότητες που εγώ δεν ήξερα στην αρχή ότι θα κριθούμε για όλα αυτά. Εμένα demo της φωνής μου μου ζητήσανε. Δεν μου ζητήσανε κάποια άλλα πράγματα για να γνωρίζω όλη αυτή την πολυδιάσταση».