Βίκυ Χαντζή: “Θέλω να ξεχάσω τον λυγμό που…”

Βίκυ Χαντζή: “Θέλω να ξεχάσω τον λυγμό που…”

Στο περιοδικό Τηλέραμα, παραχώρησε συνέντευξη η Βίκυ Χαντζή η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πιο ευχάριστη τηλεοπτική της εμπειρία, αλλά και τη στιγμή που θέλει να ξεχάσει.

«Η τηλεόραση για μένα είναι μια συναρπαστική δουλειά, που μοιάζει με τρίαθλο. Πρέπει το σώμα και το μυαλό διαρκώς να σπιντάρει, να εξελίσσεσαι, να βελτιώνεις τον εαυτό σου, τις επιδόσεις σου και να είσαι έτοιμος να “κολυμπήσεις”, να “τρέξεις” και να “ποδηλατήσεις” υπό όποιες συνθήκες. Η τηλεόραση είναι πρωταθλητισμός.

Αυτό που δεν χάνω στην τηλεόραση είναι οι ειδήσεις του Alpha, τα βιογραφικά ντοκιμαντέρ του History Channel και τα απίθανα οδοιπορικά στο Discovery Channel. Στα 22 χρόνια που κάνω τηλεόραση έχω κάνει πολλά ρεπορτάζ, έρευνες, ταξίδια, οδοιπορικά και συνεντεύξεις με πολλούς διάσημους και διακεκριμένους ανθρώπους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Τίποτε από όλα αυτά όμως δεν συγκρίνεται με την ικανοποίηση που παίρνεις όταν βοηθάς να σωθεί η ζωή ενός παιδιού. Η πιο ευχάριστη τηλεοπτική μου εμπειρία ήταν όταν μου ανακοίνωσε στον αέρα ο πατέρας του 12χρονου Αλέξανδρου Μελισσινού από την Κοζάνη πως, χάρη στα ρεπορτάζ μου και στη συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου, τα χρήματα που απαιτούνταν για να μεταβεί το παιδί στο εξωτερικό είχαν συγκεντρωθεί.

Θέλω να ξεχάσω τον λυγμό που μου ήρθε στο λαιμό στον αέρα της εκπομπής το καλοκαίρι του 2018, όταν έπρεπε να περιγράψω με τον Πέτρο Καρσιώτη τις τραγικές εικόνες από τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι», ανέφερε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια.