Βίκυ Κουλιανού: «Δεν θα πάω στο GNTM»

Βίκυ Κουλιανού: «Δεν θα πάω στο GNTM»

Συνέντευξη στο Tv Έθνος, παραχώρησε η Βίκυ Κουλιανού.

Η Βίκυ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρόταση που της έγινε για να συμμετάσχει ως guest κριτής στον δεύτερο κύκλο του GNTM, αλλά και στο γιατί τελικά αρνήθηκε.

Κυρία Κουλιανού, σας έγινε πρόταση συνεργασίας από την παραγωγή του «GΝΤΜ»;

Ναι μου έγινε πρόταση να συμμετάσχω ως γκεστ στο «GΝΤΜ», αλλά τελικά δεν θα πάω γιατί δεν προλαβαίνω λόγω των καλοκαιρι­νών μου διακοπών.

Αν σας γίνει πρόταση σε άλλη χρονική στιγμή θα το σκεφτείτε;

Είναι ένα παιχνίδι που θεωρώ ότι ταιριάζει πολύ σε μένα και έχω να δώσω πράγματα, οπότε μπορεί μέσα στον χειμώνα να συνερ­γαστούμε και να κάνουμε πράξη όσα συζητήσαμε.

Το «Greece’s Next top model» το παρακολουθείτε;

Ναι, φυσικά, το έχω δει πάρα πολλές φορές.

Και η γνώμη σας ποια είναι;

Μου αρέσει πάρα πολύ. Δύο άτομα που ξεχωρίζω στο συγκεκριμένο παιχνίδι, χωρίς να θέλω να θίξω τους υπόλοιπους, είναι η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία θεωρώ ότι έχει φοβερή αισθητική και είναι εξαιρετική στη δουλειά της. Επίσης η Βίκυ Καγιά, την οποία γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια και την αγαπώ πάρα πολύ για το ήθος και τον επαγγελματισμό που τη διακρίνει.

Τι συμβουλές θα δίνατε στα νέα κορίτσια που θέλουν να ασχοληθούν με το μόντελινγκ;

Είναι πολλά αυτά που θα τους έλεγα και πραγ­ματικά λυπάμαι πραγματικά που δεν πρόλαβα να πάω τώρα στο παιχνίδι γιατί θα ήταν σίγουρα πάρα πολύ ωραίο το συγκεκριμένο κομμάτι της διδασκαλίας στην οποία θα συμμετείχα και τα παιδιά θα μάθαιναν πράγματα. Από την άλλη, βέβαια, μέσα από ένα γκεστ δεν μπορείς να δείξεις και πολλά πράγματα στα παιδιά.

Βοηθάει το συγκεκριμένο ριάλιτι τα κορίτσια να βρουν τον δρόμο τους στον χώρο της μόδας;

Πιστεύω πως ναι. Έχει πάρα πολύ καλά στοιχεία και τους δείχνει μια πλευρά της δουλειάς που δεν θα τη ζούσαν. Τους μαθαίνει πώς να φωτογραφηθούν, πώς να περπατήσουν, πώς να συμπεριφερθούν κ.ά. Γενικά το «Greece’s Next top model» είναι ένα πολύ σωστά δομημένο παιχνίδι που δίνει τα σωστά εφόδια στα παιδιά για να προχωρήσουν.

Τι σας εντυπωσίασε στο πρόσφατο «GΝΤΜ»;

Με εντυπωσίασαν κάποια φωτογραφικά κόνσεπτ από τον Δημήτρη Σκουλό, τα οποία ήταν πάρα πολύ δυνατά.