Βίκυ Καγιά: «Οι καθηγητές μου έλεγαν ότι έχω σχέση με τον Λευτέρη Πανταζή»

Βίκυ Καγιά: «Οι καθηγητές μου έλεγαν ότι έχω σχέση με τον Λευτέρη Πανταζή»

Η Βίκυ Καγιά βρέθηκε εκτελεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα πρώτα της βήματα στον χώρο του μοντελιγνκ που έγιναν όταν ακόμη ήταν έφηβη.

«Στα 18 μου έφυγα στο εξωτερικό. Πριν πήγαινα σε fashion weeks, με την μαμά μου και την ατζέντισσα μου, στο Μιλάνο, αλλά για 1-2 εβδομάδες».

Στη συνέχεια η Βίκυ μίλησε και για την άσχημη αντιμετώπιση που είχε από τους συμμαθητές της αλλά και από τους καθηγητές της επειδή ασχολούνταν με το χώρο της μόδας. Το μοντέλο και επιχειρηματίας εξομολογήθηκε πως οι καθηγητές της στο λύκειο έλεγαν πως είναι σε σχέση με τον Λευτέρη Πανταζή!

«Οι συμμαθητές και οι καθηγητές μου δεν με αντιμετώπιζαν με ωραίο τρόπο. Είχαν επιθετική συμπεριφορά, αλαζονεία… Πολύ άσχημα σχόλια τύπου «φαντάσου τι κάνει και με ποιους είναι και ποιος την έχει βοηθήσει να ανέβει. Η αμαρτωλή ζωή της Βίκυς, μην την κάνετε παρέα» και τέτοια. Εγώ, βέβαια, τα άκουγα βερεσέ. Έχασα φίλους αλλά μάλλον δεν ήταν φίλοι μου και ποτέ. Όταν έκανα το video clip με τον Λευτέρη Πανταζή, λέγανε στην τάξη οι καθηγητές ότι τα έχω με τον Λευτέρη Πανταζή. Ότι έχω σχέση με τον Λευτέρη Πανταζή. Εγώ τότε ήμουν 15 χρονών» ανέφερε η Βίκυ Καγιά.