Βίκυ Βολιώτη: «Τότε ήταν μια περίοδος που είχα κάτι κρίσεις πανικού και κάτι φοβίες…»

Βίκυ Βολιώτη: «Τότε ήταν μια περίοδος που είχα κάτι κρίσεις πανικού και κάτι φοβίες…»

Η Βίκυ Βολιώτη έχει επιστρέψει στη μικρή οθόνη με τη θρυλική σειρά «Λόγω Τιμής – 20 χρόνια μετά» που ξανασυναντά τους πρωταγωνιστές της σε μια άλλη ηλικία με παιδιά και διαφορετικές ευθύνης.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρω1νο» και μεταξύ άλλων μίλησε για την κορούλα της και τις ενοχές που νιώθει για τις πολλές ώρες που δουλεύει, αλλά και το γεγονός ότι όταν ήταν νέα η τηλεόραση τη φόβιζε.

«Ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα. Όταν πήγα πρώτη μέρα στο γύρισμα, ήταν σαν να μην είχε σταματήσει. Με κάποιους είχαμε διατηρήσει πολύ στενή φιλία. Σκεφτόμουν ότι με τους ανθρώπους που σε δένει κάτι από τη νεότητά σου, είναι ένα ανεξίτηλο σημάδι, δεν αλλάζει», ανέφερε η ηθοποιός σχετικά με την επιστροφή της σειράς.

«Φοβόμουν λίγο την τηλεόραση. Παρόλο που είχα κάνει σινεμά. Με φόβιζε αυτό το τόσο μαζικό. Τότε ήταν μια περίοδος που είχα κάτι κρίσεις πανικού και κάτι φοβίες. Όταν ήμουν νέα πέρασα κάτι κρίσεις πανικού πολύ έντονες, πριν τη σειρά και νομίζω ότι και αυτό με έκανε να φοβάμαι κάτι τόσο μαζικό. Για κάποιο λόγο το θέατρο το είχα συνηθίσει. Όταν ξεκίνησα τα γυρίσματα όμως αισθάνθηκα μεγάλη ασφάλεια. Όταν έγινε, ήρθε πολύ γλυκά», ανέφερε η ηθοποιός.