Βέφα Αλεξιάδου: «Έξι μήνες με αγωνία και λαχτάρα περίμενα αυτή τη στιγμή!»

Βέφα Αλεξιάδου: «Έξι μήνες με αγωνία και λαχτάρα περίμενα αυτή τη στιγμή!»

Μετά τις δυσκολίες που πέρασε, η μαγείρισσα Βέφα Αλεξιάδου βρέθηκε στη Χαλκιδική. Η ίδια συγκλόνισε το πανελλήνιο πριν μερικά χρόνια καθώς έχασε από την ζωή τις δύο κόρες της, αλλά η ίδια σιγά σιγά βρίσκει τις ισορροπίες της.

Αυτές τις μέρες μάλιστα, φαίνεται πως επέστρεψε στη φύση και τις αγαπημένες τις γεωργικές εργασίες και μάζεψε ελιές ενώ την συγκεκριμένη στιγμή την μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media.

Η ίδια περίμενε πολλούς μήνες αυτή τη ξεχωριστή στιγμή και στη λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά:

«Συγκομιδή! Έξι μήνες με αγωνία και λαχτάρα περίμενα αυτή τη στιγμή! Είχα τρία χρόνια να δω τις ελιές μου φορτωμένες καρπό όπως εφέτο! Δεν τις χτύπησε πυρηνοτρίτης, δεν τις χτύπησε δάκος. Λίγο έλειψε όμως να τις χτυπήσει η φωτιά! Φορτωμένες ελιές, έτοιμες για συγκομιδή και να καούν. Καταλαβαίνετε την λαχτάρα μου, όταν άρχισε η φωτιά! Η ευλογιά του Θεού και η σωστή αντιμετώπιση της φωτιάς από τους πυροσβέστες, έσωσε τα σπίτια και τα φυτά μας. Αγαπώ τόσο πολύ τη φύση! τα φυτά και τα δεντρά μου! Καμαρώνω τις ελιές μέσα στα καφάσια κι έχω τόση χαρά! Σε λίγο θα πάνε στο λιοτρίβι! Θα έχω λαδάκι εφέτο για το ψωμί και το καντήλι μου! Σ’ ευχαριστώ Θεέ μου. Καλή σοδιά σε όλους όσους έχετε λιόδεντρα φίλες και φίλοι μου».