Βάσω Γουλιελμάκη: Μου πρότειναν δουλειά και τους είπα όχι γιατί σε 20 μέρες θα αρχίζαμε τις πρόβες για το «Ζητείται ψεύτης»

Βάσω Γουλιελμάκη: Μου πρότειναν δουλειά και τους είπα όχι γιατί σε 20 μέρες θα αρχίζαμε τις πρόβες για το «Ζητείται ψεύτης»

Μέσα από την εκπομπή Το Πρωινο, έγινε γνωστό πως η παράσταση «Ζητείται Ψεύτης» η οποία επρόκειτο να ανέβει στο Θέατρο Παλλάς τον Φεβρουάριο τελικά ματαιώνεται.

Το πρωί της Πέμπτης, το φως της δημοσιότητας είδαν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους λόγους που οδήγησαν στη ματαίωση της παράστασης, με υπαίτιο όπως φαίνεται το Μάρκο Σεφερλή.

Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, μίλησε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας η Βάσω Γουλιελμάκη, η οποία θα συμμετείχε στην παράσταση. Η ηθοποιός ξέσπασε δηλώντας πως δεν την ενδιαφέρει τι ήταν αυτό που έφερε την απόφαση αυτή αλλά το γεγονός πως η ίδια αλλά και η συνάδελφοί της έχουν μείνει χωρίς δουλειά ενώ αρνήθηκε και προτάσεις να συμμετάσχει σε κάποιο άλλο θεατρικό έργο.

«Δεν υπήρξε Δελτίο Τύπου μόνο ένα mail που έλεγε ότι ματαιώνεται η παράσταση. Δε γνωριζόμαστε με τον κύριο Σεφερλή, δεν έχουμε μιλήσει. Με την παραγωγή είχα μόνο επικοινωνία.. Είναι πολύ στενάχωρο όλο αυτό. Άκουσα τι είπε η κυρία Γκαγκάκη και αυτά που μου είπε η παραγωγή στο τηλέφωνο. Αυτό που έχω όμως να πω είναι ότι δε με αφορά για ποιο λόγο έγινε αυτό. Με αφορά που έχω κλείσει μια δουλειά εδώ και 7 μήνες… Αυτούς τους επτά μήνες είχα επτά προτάσεις.

Η τελευταία πρόταση ήταν την Παρασκευή που μας πέρασε. Δε με βλέπανε κάπου να παίζω και μου είπαν «Μήπως θέλετε να παίξετε σε μια παράσταση;» πρόκειται για την παράσταση «Επτά γυναίκες Κατηγορούνται» -για να μη θεωρηθεί ότι λέω και ψέματα- και είπα ότι ευχαριστώ αλλά σε 20 μέρες αρχίζω τις πρόβες μου για να είμαι στην παράσταση «Ζητείται ψεύτης». Καταλαβαίνετε τι σοκ έχω υποστεί και εγώ και οι υπόλοιποι αλλά αυτή τη στιγμή μιλάω για τον εαυτό μου. Με αφήνουν Χριστουγεννιάτικα, ένα μήνα πριν τα Χριστούγεννα, χωρίς δουλειά και με ένα παιδί. Δε με αφορά καθόλου αν φταίει ο ένας ή ο άλλος.

Εμένα με αφορά η απόφαση που παίρνει κάποιος για να αφήσει χωρίς δουλειά κάποιους ανθρώπους .Εγώ είμαι συνεπής 31 χρόνια με 40 πυρετό, με απώλεια δικού μου ανθρώπου και δεν έχω λείψει μια μέρα. Δεν έχει κλείσει ούτε μια μέρα θέατρο εξαιτίας μου γιατί τους σκέφτηκα όλους. Αυτό με αφορά» είπε η ηθοποιος.