Βάσια Παναγοπούλου: «Μερικές φορές ένιωθα σαν να ήμουν ένα άσχημο κατσαριδάκι»

Βάσια Παναγοπούλου: «Μερικές φορές ένιωθα σαν να ήμουν ένα άσχημο κατσαριδάκι»

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, παραχώρησε συνέντευξη η Βάσια Παναγοπούλου με αφορμή την παράσταση “Ξενοδοχείον ο παράδεισος” που παρουσιάζεται στο θέατρο Alhambra.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα παιδιά της και τη σχέση ζωής με τον Γιάννη Δαλιανίδη.

«Έχω τρία παιδιά και δεν θα ήθελα καθόλου να ασχοληθεί κάποιο με την υποκριτική. Δεν θα ήθελα να ζήσουν την αγωνία που περνάει ένας ηθοποιός σε ένα τελείως εποχιακό επάγγελμα εκτός και αν κάποιος που μου πει ότι είναι η εσωτερική του ανάγκη να εκφραστεί» ανέφερε η Βάσια Παναγοπούλου.

«Με ανακάλυψε ο Γιάννης Δαλιανίδης. Είχε πολύ καλή ψυχή και μου έδωσε τη δυνατότητα, από το πρώτο έτος της σχολής, να υπάρχω στην τηλεόραση. Πράγμα ίσως μαγικό για ένα νέο ηθοποιό. Δεν ήμουν η πιο όμορφη από αυτές που δούλευαν, νομίζω ότι δούλευε με πολύ ωραία κορίτσια. Μερικές φορές ένιωθα τον εαυτό μου σαν να ήμουν ένα άσχημο κατσαριδάκι».

«Όταν με φώναξε ο Θόδωρος Αγγελόπουλος για να παίξω στον “Μελισσοκόμο”, τον ρώτησα πως με βρήκε και μου απάντησε πως με είχε δει στα “Λιονταράκια του κυρ Ηλία”. Όταν μου είπε πως ήθελε να παίξω την κόρη του Μαστρογιάννη στην ταινία, δεν το πίστευα» είπε η Βάσια Παναγοπούλου.