Βάνα Μπάρμπα: “Τον πατέρα της κόρης μου έχω να τον δω έξι χρόνια…. Δε θα του συγχωρήσω αυτό που….”

Βάνα Μπάρμπα: “Τον πατέρα της κόρης μου έχω να τον δω έξι χρόνια…. Δε θα του συγχωρήσω αυτό που….”

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα βρέθηκε η Βάνα Μπάρμπα.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την κόρη της Φαίδρα, στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία ενώ αναφέρθηκε και στον πατέρα αυτής τον οποίο έχει να δει έξι ολόκληρα χρόνια.

Όπως είπε η Βάνα Μπάρμπα, είναι ένας άνθρωπος που εκτιμά γιατί της έχει χαρίσει ένα παιδί ωστόσο είναι πολλά εκείνα που δε μπορεί να του συγχωρήσει όπως και εκείνος στην ίδια.

«Έχω να τον δω έξι χρόνια. Θα ήθελα πάρα πολύ να έρθει τα Χριστούγεννα και να είμαστε μαζί με το παιδί. Και με τα δικά του παιδιά και να είμαστε όλοι γεμάτοι αγάπη. Δεν θέλω να μιλήσει κανένας άσχημα γι΄ αυτόν. Επέλεξε να φύγει. Πολλοί μπαμπάδες το κάνουν αυτό. Τραγικό.

Όμως τον ευχαριστώ που μου χάρισε ένα παιδί. Και δεν θα επιτρέψω ποτέ στην κόρη μου και σε κανέναν να μιλήσει άσχημα γι’ αυτόν, ποτέ. Η Φαίδρα έχει να τον δει πολλά χρόνια, έχει έναν πόνο μέσα της. Βέβαια, ο ίδιος δεν μου συγχωρεί την δημοσιοποίηση με τον θυμό που είχα. Εγώ δεν ζήτησα ποτέ χρήματα, διατροφές. Έδειξα μια γενναιοδωρία σε αυτό το κομμάτι. Ποιον τιμωρείς;

Μια γυναίκα που δεν σου ζητάει χρήματα; Είναι λίγο άδικο. Στο φινάλε τα παιδιά δε φταίνε σε τίποτα. Έχει κάνει καινούρια οικογένεια, θέλω να είναι ευτυχισμένοι, αλλά δεν θα συγχωρήσω αυτό που τραβάω στην εφηβεία» ανέφερε η Βάνα Μπάρμπα.