«Αχ, καημένη Ρούλα, ούτε στους χειρότερους εφιάλτες σου…»

«Αχ, καημένη Ρούλα, ούτε στους χειρότερους εφιάλτες σου…»

Ο Νίκος Μαστοράκης μετράει χιλιόμετρα στην τηλεόραση, κι αυτό του δίνει την δυνατότητα να σχολιάζει τα τηλεοπτικά δρώμενα. Είναι ένα από τα πρόσωπα του χώρου που δε «μασάει» τα λόγια του και πάντα λέει αυτό που πιστεύει χωρίς δισταγμούς.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, σχολίασε τα νούμερα τηλεθέασης του «Bravo Ρούλα». Ο παρουσιαστής, δεν είναι η πρώτη φορά που «ρίχνει» τα βέλη του κατά της Ρούλας Κορομηλά.

Συγκεκριμένα έγραψε: «ΑΧ ΒΡΕ ΡΟΥΛΑ! Όταν έγραφα δυσοίωνες προβλέψεις για τη Ρούλα Κορομηλά και τη νεκρανάσταση του Bravo της, το υπερπροστατευτικό “Ε” πυροβολούσε (με ανόητες εξώδικους) τον αγγελιοφόρο  δυο εβδομάδες μετά την έναρξη, ανήμπορος να βελτιώσει το περιεχόμενο, την έκανε με πλάγια πηδηματάκια ο Βαγγέλης Περρής. Η Ρουλά, κατά την προσφιλή συνήθεια της, “καπάκωσε” τους πάντες, σε ρόλους που δεν της πάνε και δεν τους έμαθε ποτέ. Κάθε εβδομάδα και χειρότερα, μέχρι που χθες να φτάσει το άλλοτε Bravo των 40, να είναι τελευταίο στις θεαματικότητες, με απόλυτο άρχοντα ένα μέτριο ως κακό “Στην Υγεία μας,” και στις επόμενες δυο θέσεις… ταινίες δεκαετιών.

Στην υγειά μας ρε παιδιά 24%

Μοντέρνα Σταχτοπούτα 18,7%

Μια νύχτα στο μουσείο 11,1%

Μπράβο Ρούλα 10,8%

Αχ, καημένη Ρούλα, το ότι θα είσαι πίσω από τον Φουρθιώτη, ούτε στους χειρότερους εφιάλτες σου δεν θα το είχες δει. Ήθελες τα;»