Αυτό είναι το νέο του επαγγελματικό βήμα του Διονύση Τσακνή μετά την παραίτηση από την προεδρία της ΕΡΤ

Αυτό είναι το νέο του επαγγελματικό βήμα του Διονύση Τσακνή μετά την παραίτηση από την προεδρία της ΕΡΤ

Στις αρχές Οκτωβρίου, ο Διονύσης Τσακνής παραιτήθηκε από Προέδρος της ΕΡΤ. Ο τραγουδιστής με τις μεγάλες επιτυχίες μετά από τη θητεία του στο συγκεκριμένο πόστο φαίνεται πως είναι έτοιμος για το νέο του βήμα.

Έτοιμος να επιστρέψει σε γνώριμα λιμέρια ο Διονύσης Τσακνής, ο οποίος θα πραγματοποιήσει τρεις ζωντανές εμφανίσεις σε μουσική σκηνή της Αθήνας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει.

Μετά από ένα μικρό διάστημα αποχής από τα μουσικά δρώμενα, ο Διονύσης Τσακνής ξεκινά τις χειμωνιάτικες εμφανίσεις του!

Πρώτος σταθμός είναι o ΡΥΘΜΟΣ Stage, στην Ηλιούπολη. Για τρεις Παρασκευές, 24 Νοεμβρίου, 1 και 8 Δεκεμβρίου, o αγαπημένος συνθέτης και τραγουδοποιός θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα γεμάτο με όλες τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες του, αλλά και με τραγούδια φίλων του που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στην ελληνική μουσική.

Μαζί με τον Διονύση Τσακνή εμφανίζεται η νέα και πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια Δήμητρα Κελεκίδη, που συστήθηκε στο ευρύ κοινό, κλέβοντας τις εντυπώσεις, μέσα από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις της σε γνωστό talent show.

Τον Διονύση Τσακνή και τη Δήμητρα Κελεκίδη, πλαισιώνει μία ομάδα εξαιρετικών μουσικών. Ο Νίκος Καλαντζάκος στο πιάνο, ο Δημήτρης Καρασούλος στην κιθάρα, ο Ηλίας Παρασκευόπουλος στα τύμπανα και ο Νίκος Πολίτης στο μπάσο.

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου & Παρασκευή 1 & 8 Δεκεμβρίου στον Ρυθμό Stage.