Αυτός είναι ο πιθανός αντικαταστάτης του Γιώργου Καπουτζίδη στο The Voice

Αυτός είναι ο πιθανός αντικαταστάτης του Γιώργου Καπουτζίδη στο The Voice

Όπως έγινε γνωστό, με ανακοίνωση μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Instagram, ο Γιώργος Καπουτζίδης αποκάλυψε πως θα αποχωρήσει από την παρουσίαση του The Voice.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής εξήγησε πως λόγω των θεατρικών υποχρεώσεών του, αλλά και μιας εκπομπής που ετοιμάζει για τους Ολυμπιακούς Αγώνες αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το τιμόνι του μουσικού διαγωνισμού.

Έτσι αυτό το διάστημα γίνονται διάφορες συζητήσεις για τον αντικαταστάτη του.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Καλοκαίρι not” και τη Μάρτζυ Λαζάρου, πολύ πιθανό να δούμε στην παρουσίαση του Voice τον Σάκη Τανιμανίδη.

«Πριν φύγουν για διακοπές τα στελέχη του ΣΚΑΙ και ο Γιώργος Καπουτζίδης είχε γίνει μια συζήτηση για να του δώσουν το περιθώριο να σκεφτεί αν θα μπορεί να είναι και στο Voice. Επέστρεψε, λοιπόν, ο Γιώργος από τις διακοπές, βρέθηκε με τα στελέχη και αποφάσισε ότι δεν μπορεί να το κάνει, παρότι διατηρεί άψογες σχέσεις με το κανάλι. Ποιος θα είναι όμως ο αντικαταστάτης;

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό μου ρεπορτάζ, θα είναι άνθρωπος του σταθμού, δεν θα έρθει κάποιος απ’ έξω να παρουσιάσει το Voice. Θα σας έχω το όνομα προς τα τέλη της εβδομάδας, αλλά οι υποψίες μου πέφτουν στον Σάκη Τανιμανίδη. Θα κάνει το “Boom” στον ΣΚΑΙ και δεν αποκλείεται να τον δούμε και σε αυτόν το ρόλο, του The Voice», είπε η δημοσιογράφος.