Αυτός είναι ο νέος διευθυντής του Epsilon

Αυτός είναι ο νέος διευθυντής του Epsilon

Στο τελικό της στάδιο μπαίνει η διαδικασία μεταβίβασης του Epsilon από τον Φίλιππο Βρυώνη στον Ιβάν Σαββίδη, με τον νέο γενικό διευθυντή να έχει ήδη ξεκινήσει την δουλειά του στο κανάλι.

Οι δύο πλευρές είχαν ακόμα μία συνάντηση, στην οποία ο κ. Βρυώνης υπέγραψε την έναρξη της διαδικασίας due diligence από την ελεγκτική Grand Thornton, του δεύτερου ελέγχου που θα γίνει στο κανάλι μετά από εκείνον της Deloitte.

Με τον τρόπο αυτό ολοκληρώνεται αυτόματα και η συμφωνία για τη μεταβίβαση και του υπόλοιπου 49% του Epsilon στην Dimera Μedia Investments, διαδικασία που αναμένεται να ολοκληρωθεί ως και τις 2 Δεκεμβρίου.

Στην ίδια συνάντηση, αποφασίστηκε επισήμως και συναινετικά πως τη γενική διεύθυνση του σταθμού Epsilon αναλαμβάνει ο εξειδικευμένος και πολύπειρος σε τηλεοπτικά θέματα μάνατζερ Ed Hall.

Μάλιστα, ο κ. Hall έχει ήδη βρεθεί στις εγκαταστάσεις του Epsilon και ανήρτησε στο Facebook φωτογραφία από το κοντρόλ, ευχόμενος κάλο κουράγιο στα τρία συνεργεία του καναλιού τα οποία κάλυπταν τις εξελίξεις με τις φονικές πλημμύρες στην Μάνδρα και την Νέα Πέραμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νέος διευθυντής έχει συναντηθεί με πολύ κόσμο στο κανάλι και όσοι τον έχουν δει από κοντά τον περιγράφουν ως χαμογελαστό, ευγενικό και προσιτό.