Αυτός είναι ο λόγος που στο τραπέζι του Νίκου Χαρδαλιά στο θέατρο Άλσος υπήρχε μια εικόνα της Παναγίας

Αυτός είναι ο λόγος που στο τραπέζι του Νίκου Χαρδαλιά στο θέατρο Άλσος υπήρχε μια εικόνα της Παναγίας

Στο θέατρο «Άλσος» βρέθηκε ο Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος παρακολούθησε την παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, έδωσε το «παρών» στην πρεμιέρα του γνωστού performer, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Γιώτα Παναγιωτοπούλου.

Ωστόσο αυτό που τράβηξε τα βλέμματα, ήταν η εικόνα της Παναγίας που βρισκόταν σε περίοπτη θέση στο τραπέζι του Υφυπουργού, με πολλούς να αναρωτιούνται τον λόγο.

Η αλήθεια είναι πως ο Νίκος Χαρδαλιάς έχει ιδιαίτερους δεσμούς με τη θρησκεία, όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος, ωστόσο δεν είναι αυτός ο λόγος για την τοποθέτηση της εικόνας στο τραπέζι του.

Αντίθετα, πίσω από την «αινιγματική» Παναγίτσα κρύβεται μια ιδιαίτερη ιστορία που αποκαλύπτουν τα parapolitika.gr.

Εισερχόμενος στον χώρο του θεάτρου ο Νίκος Χαρδαλιάς, πλήθος κόσμου έσπευσε να τον χαιρετήσει και να συνομιλήσει μαζί του.

Ανάμεσα τους μια κυρία, η οποία έδειξε τον ενθουσιασμό της για την απρόσμενη συνάντηση με τον Νίκο Χαρδαλιά, προσφέροντάς του ένα τριαντάφυλλο και την πολυσυζητημένη εικονίτσα της Παναγίας, την οποία ο υφυπουργός τοποθέτησε στο τραπέζι του.

Η κυρία εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στο πρόσωπο του Νίκου Χαρδαλιά για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας, λέγοντας του: «Ευχαριστούμε για όσα έχεις κάνει για εμάς, να σε προσέχει η Παναγία».