Αυτός είναι ο λόγος που η Meghan Markle φοράει πάντα παπούτσια μεγαλύτερα από το νούμερό της!

Αυτός είναι ο λόγος που η Meghan Markle φοράει πάντα παπούτσια μεγαλύτερα από το νούμερό της!

Η Meghan Markle από τη στιγμή που έγινε γνωστή η σχέση της με τον πρίγκιπα Χάρι μονοπωλεί το ενδιαφέρον των ΜΜΕ και ακόμα περισσότερο μετά τον γάμο τους.

Πρόσφατα, κάποιοι παρατήρησαν πως η Δούκισσα του Σάσσεξ φοράει πάντα ψηλοτάκουνα, τα οποία είναι πολύ μεγαλύτερα από το νούμερό της.

Σύμφωνα με την fashion expert της “The Sun“, Harriet Davey, η Meghan επιλέγει μεγαλύτερα παπούτσια καθώς δεν θέλει να πονέσουν τα πόδια της από τις πολλές ώρες ορθοστασίας.

“Οι διάσημοι συχνά επιλέγουν ένα ή και δύο νούμερα μεγαλύτερο παπούτσι για να πάνε σε μια εκδήλωση ή για κάποια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί και λόγος είναι επειδή θέλουν να αποφύγουν κάλους και φουσκάλες”, λέει χαρακτηριστικά.

Και προσθέτει: “Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερα από τα άβολα παπούτσια και όταν διάσημοι όπως η Μέγκαλ τα φορούν για μεγάλο χρονικό διάστημα, πολύ συχνά πρήζονται τα πόδια τους. Το πρήξιμο μπορεί να προκαλέσει φουσκάλες και μακροπρόθεσμα μέχρι και κάλους, όπως φημολογείται πως έχει πάθει η Βικτόρια Μπέκαμ”.

Όσο για το πώς καταφέρνει να μην γλιστρούν τα παπούτσια από τα πόδια της, εξηγεί: “Ενα κόλπο είναι να βάζεις στα δάχτυλα κάτι σαν χαρτομάντιλο ή βαμβάκι, το οποίο μπορείς να αφαιρείς όταν νιώθεις πως θέλεις περισσότερο χώρο μέσα στο παπούτσι”.