Αυτός είναι ο λόγος που η Demy αποχώρησε από το σχήμα με τον Νίκο Βέρτη

Αυτός είναι ο λόγος που η Demy αποχώρησε από το σχήμα με τον Νίκο Βέρτη

Η Demy απασχόλησε ιδιαίτερα τα μέσα ενημέρωσης το τελευταίο διάστημα με την ξαφνική αποχώρησή της από το σχήμα με το Νίκο Βέρτη.

Οι δημοσιογράφοι τη συνάντησαν και τη ρώτησαν σχετικά με την αποχώρησή της από το σχήμα. «Αποχώρησα από το σχήμα με τον Νίκο Βέρτη. Δεν πάνε όλες οι συνεργασίες όπως μπορεί να ονειρεύεται κάποιος ή να θέλει. Εγώ δεν είμαι άνθρωπος που θα μείνω κάπου για τα χρήματα ή για να είμαι κάπου, όταν τα πράγματα που δεν πάνε καλά το προτιμώ. Είναι πολλά που δεν θα ήθελα να τα πω δημοσίως γιατί αυτά είναι μεταξύ καλλιτεχνών και συνεργατών και δεν θα ήθελα να εκθέσω κανέναν», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση σχετική με την ώρα που έβγαινε στο πρόγραμμα του νυχτερινού κέντρου, η τραγουδίστρια σημείωσε: «Δεν το έχω διαβάσει, αλλά δεν θα μπορούσε να είναι αλήθεια γιατί έβγαινα πριν από τον Νίκο ακριβώς, ήταν η θέση μου όπως έπρεπε στο μαγαζί και τον ευχαριστώ για αυτό, για τον ένα μήνα που ήμουν εκεί. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να συνεργαστώ ξανά με τον Νίκο Βέρτη απλά ίσως θα προγραμμάτιζα και θα προσυμφωνούσα κάποια πράγματα για να είναι όλα σίγουρα από πριν».