Αυτός είναι ο λόγος που η Αναστασία Δρακά δεν είναι φέτος στο Dancing with the Stars

Αυτός είναι ο λόγος που η Αναστασία Δρακά δεν είναι φέτος στο Dancing with the Stars

O ANT1 μετά από 5 επιτυχημένες σεζόν, επανέφερε τον 6ο κύκλο του Dancing with the Stars. Το φαντασμαγορικό χορευτικό show, με παρουσιάστρια την Ευαγγελία Αραβανή.

Μετά από ανακοίνωση του σταθμού, παρουσιάστηκαν οι 16 προσωπικότητες από το χώρο της υποκριτικής, του αθλητισμού, της δημοσιογραφίας και του θεάματος που θα χορεύουν μαζί με 16 επαγγελματίες και καταξιωμένους χορογράφους.

Τις προηγούμενες season του χορευτικού show συμμετείχε και η επαγγελματίας χορογράφος Αναστασία Δρακά, η οποία λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων δεν κατάφερε να πάρει μέρος και αυτή τη φορά.

Η Αναστασία είχε διαγωνιστεί στο παρελθόν με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη, τον Λάκη Γαβαλά και τον Νίκο Αναδιώτη, οι οποίοι έκλεβαν την παράσταση σε κάθε live.

Η χορογράφος μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook έγραψε χαρακτηριστικά: “Στεναχωριέμαι παρά πολύ που λόγω υποχρεώσεων στη Κύπρο δε μπόρεσα να είμαι κ φέτος κομμάτι αυτής της υπέροχης ομάδας!! Εύχομαι σε όλους ανεξαιρέτως καλή αρχή και καλή επιτυχία !!! Σας στέλνω την αγάπη μου!!!”.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.