Αυτός είναι ο λόγος που ζητάνε από τον Τρύφωνα Σαμαρά να συμμετέχει στα realities

Αυτός είναι ο λόγος που ζητάνε από τον Τρύφωνα Σαμαρά να συμμετέχει στα realities

Κάθε φορά που ετοιμάζεται ένα νέο ριάλιτι, το όνομα του Τρύφωνα Σαμαρά υπάρχει πάντοτε ανάμεσα σε αυτά των υποψήφιων παιχτών.

Λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα του παιχνίδι επιβίωσης, Survival Secret, o γνωστός hair stylist, Τρύφωνας Σαμαράς μίλησε στην εφημερίδα Reallife και εξήγησε τους λόγους που ενώ δέχτηκε πρόταση, τελικά την απέρριψε.

«Μου αρέσει να ρισκάρω, αλλά φοβάμαι κιόλας. Δεν με νοιάζουν οι δύσκολες συνθήκες επιβίωσης, στις κακουχίες τα καταφέρνω, αλλά όταν σκέφτομαι τα αθλήματα λέω “Παναγία μου, τι θα κάνω„ και με πιάνει ένα πατατράκ. Αν πίστευα ότι μπορώ να αντεπεξέλθω στις ασκήσεις, θα το έκανα» ανέφερε.

Όμως σε συζητήσεις ήταν και για το Nomads, που θα κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες, αλλά και για το Survivor που μονοπώλησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν. Ωστόσο ο Τρύφωνας δεν ένιωθε έτοιμος να πει το τελικό «ναι».

Τι είναι αυτό, όμως, που κάνει το όνομα του να είναι πάντα στην λίστα των υποψήφιων παιχτών, όταν ετοιμάζεται ένα ριάλιτι;

«Πιστεύω ότι συμβαίνει επειδή ήμουν από τους πρώτους που πήγα στο Wipe Out. Ήταν ένα παιχνίδι από το οποίο βγήκε προς τα έξω ο χαρακτήρας μου» λέει για το παιχνίδι που συμμετείχε το 2010, όπου ο hair stylist έζησε μεγάλες περιπέτειες, λέγοντας φράσεις που έγιναν viral.

Στην Κουρούτα… για διακοπές!

Στην διάρκεια των καλοκαιρινών του διακοπών, βρέθηκε στην Κουρούτα του νομού Ηλείας, όπου γίνονται τα γυρίσματα του Survival Secret. «Πήγα, έκανα μια βόλτα να δω πως είναι, από μακρυά, ούτε φωτογραφίες δεν έβγαλα» αναφέρει, διασκεδάζοντας στην ιδέα να βρεθεί εκεί ακόμα και για βόλτα.