Αυτός είναι ο λόγος που είδαμε για πρώτη φορά την κόρη της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη

Αυτός είναι ο λόγος που είδαμε για πρώτη φορά την κόρη της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη

Πριν μερικές μέρες, είδαμε για πρώτη φορά στην τηλεόραση το πρόσωπο της κόρης της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη, την οποία το ζευγάρι προσπαθούσε όλα αυτά τα χρόνια να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η ηθοποιος μιλώντας στο περιοδικό Tv Kous Kous, αποκάλυψε τον λόγο που πήρε την απόφαση να εμφανίσει την μικρή Ισμήνη στην εκπομπή του Νίκου Κοκλώνη, Celebrity travel.

“Αυτό είναι μία τεράστια συζήτηση. Όταν ήρθε η Ισμήνη στον κόσμο, είχαμε αποφασίσει με τον Γιάννη ότι θα την προστατέψουμε. Όταν άρχιζε να καταλαβαίνει, την ενοχλούσαν οι φωτογραφίες, ο κόσμος που την περιτριγύριζε και δεν τους ήξερε, οπότε ρητά συνεχίσαμε να την προστατεύουμε. Όλο αυτό κρατήθηκε μέχρι πρότινος, φαντάσου ότι την προστατεύουμε τόσο που δεν βλέπει δουλειές ούτε δικές μου ούτε του Γιάννη, δεν διαβάζει συνεντεύξεις μας. Το παιδί, όμως, μεγάλωσε και από πέρσι ξεκίνησε να βλέπει τηλεόραση. Σιγά σιγά, λοιπόν, άρχισε να μας λέει «γιατί να κρύβομαι;», «γιατί να βγαίνω θολή;», «γιατί ντρέπεστε;».

Μας χτύπαγαν καμπανάκια και δεν θέλαμε να νιώθουμε ότι όλο αυτό είναι μορφή απόρριψης. Οπότε, με ιδιαίτερη συζήτηση της εξηγήσαμε τους λόγους που είχαμε αυτή τη στάση. Φέτος, όμως μας το έλεγε πολύ έντονα, την ενοχλούσε, οπότε, όταν μας έκαναν την πρόταση για την εκπομπή του ΑΝΤ1, της δείξαμε πλάνα και της είπαμε ότι θα πάμε στο Μαρόκο για τα γυρίσματα. Μας είπε ότι θα έρθει μόνο αν φανεί. Κι έτσι φάνηκε!”, είπε Μαρία Κορινθίου.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.