Αυτός είναι ο ηθοποιός που θα ενσαρκώσει το Hugh Hefner στη βιογραφική του ταινία

Αυτός είναι ο ηθοποιός που θα ενσαρκώσει το Hugh Hefner στη βιογραφική του ταινία

Τον ιδρυτή του Playboy, Hugh Hefner, πρόκειται να ενσαρκώσει ο Jared Leto στην ταινία που θα γίνει για τη ζωή του. «Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και γίνεται πολλή συζήτηση για να γυριστεί μία ταινία βασισμένη στη ζωή μου. Πιστεύω ότι πλέον έχουν βρεθεί οι τέλειοι συνεργάτες και ανυπομονώ να δω το αποτέλεσμα…», είχε δηλώσει ο αμερικανός επιχειρηματίας στο παρελθόν.

Την σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Brett Ratner. Την υπογραφή του έχει και η ταινία «Rush Hour», η σειρά «Entourage» αλλά και ο παραγωγός της τελευταίας ταινίας του Leonardo DiCaprio – που του χάρισε το πρώτο του όσκαρ – «The Revenant» το 2015.

Ο Ratner, μιλώντας για την συνεργασία του με τον Jared Leto ανέφερε ότι «ο Jared είναι παλιός φίλος. Όταν άκουσε ότι πήρα τα δικαιώματα για την ιστορία του Hef, μου είπε: «θέλω να παίξω το ρόλο αυτό». Και πραγματικά πιστεύω ότι ο Jared μπορεί να το κάνει. Είναι ένας από τους πιο σπουδαίους ηθοποιούς του σήμερα».

Ο διάσημος ιδρυτής του Playboy, άφησε την τελευταία του πνοή το σε ηλικία 91 ετών στην βίλα του. Την ανακοίνωση του θανάτου του έκανε η οικογένεια του και γέμισε θλίψη σε όλους όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν.

Πηγή: peoplegreece.com