Αυτοί θα είναι οι διάσημοι νονοί της κόρης της Καλομοίρας

Αυτοί θα είναι οι διάσημοι νονοί της κόρης της Καλομοίρας

Η Καλομοίρα μαζί με το σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη, και τα τρία τους παιδιά μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου θα βρίσκονται μόνιμα στην Αθήνα, καθώς η τραγουδίστρια θα παρουσιάσει τα backstage του νέου talent show του ΑΝΤ1 Rising Star. Η οικογένεια θα μείνει 5 μήνες στην Ελλάδα, καθώς έχουν αποφασίσει να βαπτίσουν στην Ελλάδα την κόρη τους.

Το κοριτσάκι τους θα βαπτιστεί το καλοκαίρι στην Ελλάδα και θα πάρει τα ονόματα ΑναστασίαΚαλομοίρα. Η βάπτιση θα γίνει στην Αθήνα και οι νονοί θα είναι οι καλοί φίλοι του ζευγαριού, Δημήτρης Γιαννέτος και Μαριέττα Χρουσαλά. «Είναι πολύ αγαπημένοι μου φίλοι. Μέσα στα χρόνια ήρθαμε πολύ κοντά και τους εκτιμώ απεριόριστα. Ήθελα να τους τιμήσω, προτείνοντάς τους να είναι νονοί της κόρης μας». Μιλάει με μεγάλη αγάπη και για τους δύο νονούς.

«Με την Μαριέττα πάντα επιδιώκουμε να βρισκόμαστε οικογενειακά όταν εκείνοι είναι στις ΗΠΑ ή όταν ερχόμαστε εμείς στην Ελλάδα. Το απολαμβάνουν πολύ και τα παιδιά μας, καθώς είναι πολύ κοντά σε ηλικία και διασκεδάζουν μαζί». Με τον Δημήτρη, πάλι, έχουν ζήσει μαζί πολλά, από τη συναρπαστική «διαδρομή» μέχρι την τρίτη θέση της Eurovision μέχρι τις προετοιμασίες του γάμου της. Για τη φωτογράφησή μας, μάλιστα, στη Νέα Υόρκη θέλησε να κάνει μόνη της το μακιγιάζ και τα μαλλιά της, ακολουθώντας τα τιπς που έχει μάθει όλα αυτά τα χρόνια κοντά του. «Έμαθα πολλά δουλεύοντας με τον Δημήτρη όλα αυτά τα χρόνια, καθώς πάντα δίνει μεγάλη σημασία και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Χάρη σε εκείνον έμαθα να επιμελούμαι και μόνη μου το μακιγιάζ και τα μαλλιά μου, μου έδειξε πώς να αναδεικνύω τη θηλυκή πλευρά μου με διακριτικό αλλά πολύ δυναμικό τρόπο. Τον καμαρώνω για τις επιτυχίες του και τη διεθνή του καριέρα. Δεν είχα την ευκαιρία να βρεθώ σε κάποια από τα σόου για τα οποία δούλεψε, όπως αυτό του Dior και της Victoria Beckham γιατί ήμουν έγκυος, όμως ελπίζω να τα καταφέρω στην επόμενη εβδομάδα μόδας. Έχει καταφέρει να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένη και περήφανη για εκείνον».

Πηγη: peoplegreece.com