Αυτοί είναι οι πέντε υποψήφιοι της Ελλάδας για την Eurovision 2018

Αυτοί είναι οι πέντε υποψήφιοι της Ελλάδας για την Eurovision 2018

Σε πέντε υποψηφίους κατέληξαν οι αρμόδιοι της ΕΡΤ για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον φετινό διαγωνισμό μουσικής της Eurovision, που θα διεξαχθεί στην Πορτογαλία, στις 8, 10 και 12 του προσεχούς Μαΐου.

Η δημόσια τηλεόραση είχε ζητήσει από τις δισκογραφικές εταιρείες τις προτάσεις τους και η επιτροπή που συστάθηκε τις αξιολόγησε και κατέληξε στις πέντε, ενώ, όπως είχε αποκαλύψει προ ημερών η Ελένη Φουρέιρα, ήταν μεταξύ εκείνων που απέρριψαν .

Οι πέντε είναι:

Γιάννα Τερζή, με το τραγούδι Το Όνειρό Μου, από την δισκογραφική εταιρεία Panik Records.

Duo Fina, δύο τενόροι γνωστοί στο YouTube και την εμφάνισή τους με την Πάολα στο Στην Υγεία Μας την περσινή τηλεοπτική σεζόν, με το κομμάτι Ίδιο Tempo, από την δισκογραφική Records On Top.

Τόνυ Βλάχος, που μας συστήθηκε από το The Voice και την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια, με το τραγούδι Baila Jazz, από την δισκογραφική Spider Music.

Αρετή Κετιμέ, με το κομμάτι Μην Ξεχνάς Τον Ήλιο, από την Spicy Music.

Χοροσταλίτες, ένα εξαμελές συγκρότημα, με το τραγούδι Από Την Θράκη Ως Την Κρήτη, από την δισκογραφική εταιρεία Spider Music.

Tις επόμενες ημέρες θα συσταθεί νέα επιτροπή από πρόσωπα της ΕΡΤ που θα αρχίσουν κύκλο επαφών με τις δισκογραφικές, οι οποίες πρέπει να διασφαλίσουν ότι όποια πάρει το εισιτήριο θα αναλάβει και τα έξοδα που της αναλογούν, όπως το κόστος της παραγωγής για τη σκηνική παρουσία, το video clip και το promo.