Αυτή θα είναι η κριτική επιτροπή του «Junior Music Stars»

Αυτή θα είναι η κριτική επιτροπή του «Junior Music Stars»

Ο τηλεοπτικός σταθμός «ΣΚΑΪ», μετά το «X-Factor»  θα εντάξει ακόμη ένα show στο πρόγραμμα του για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Μετά από πρόταση του Γιώργου Θεοφάνους, μέσα από την συχνότητα του σταθμού θα προβληθεί το «Junior Music Stars». Φαίνεται πως οι ιθύνοντες του καναλιού ποντάρουν στο εν λόγω concept, καθώς «έκλεισαν» ονόματα έκπληξη για να συμμετέχουν.

Την παρουσίαση θα αναλάβει ο εμπνευστής του «JMS», Γιώργος Θεοφάνους, τον οποίο θα δούμε για πρώτη φορά σε ρόλο παρουσιαστή, ενώ στα backstage θα βρίσκεται η Αντωνία Καλλιμούκου. Όσο για την κριτική επιτροπή τα ονόματα που ακουγόταν εξαρχής ήταν αυτό της Ευγενίας Μανωλίδου και στη συνέχεια έγινε γνωστό πως στις διπλανές καρέκλες θα καθίσουν ο Μύρωνας Στρατής, ο Νίκος Βουρλιώτης και η Ευρυδίκη.

Η απάντηση ήρθε μέσω του προσωπικού λογαριασμού στο Instagram της Ευρυδίκης, η οποία αποκάλυψε τους κριτές που θα βρίσκονται μαζί της στο show. Η Ευρυδίκη, η Ευγενία Μανωλίδου, ο Νίκος Βουρλιώτης και ο Γιάννης Βαρδής θα βοηθούν με τις μουσικές τους γνώσεις τα παιδιά να εξελίσσονται βδομάδα με τη βδομάδα.

https://www.instagram.com/p/BJid2ICjCDM/