Αυτή είναι η πλουσιότερη Kardashian της οικογένειας

Αυτή είναι η πλουσιότερη Kardashian της οικογένειας

Οι Kardashians είναι  μια από τις διασημότητες οικογένεια, αλλά και τις πιο πλούσιες, με τα μέλη της, εκτός από το ριάλιτι στο οποίο συμμετέχουν, να έχουν αναπτύξει πλούσια επιχειρηματική δραστηριότητα, γεμίζοντας τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

Αν και η πιο γνωστή από τις γυναίκες της οικογένειας είναι η Kim, δεν είναι και εκείνη με τα περισσότερα χρήματα, καθώς τα ηνία κρατάει η μικρότερη της οικογένειας, η Kylie Jenner!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sun, η Kylie, που πρόσφατα έγινε μανούλα, έχει καταφέρει να χτίσει την αυτοκρατορία της χάρη στα προϊόντα ομορφιάς Kylie Cosmetics. Μάλιστα, η αξία της ανέχεται στα 368 εκατομμύρια δολάρια, ενώ εκτιμάται πως το 2020 θα αγγίξει το 1 δισεκατομμύριο.

Η Kim, που πρόσφατα κέρδισε 10 εκατομμύρια δολάρια μέσα σε 4 μέρες χάρη στο άρωμά της, έχει περιουσία 175 εκατομμυρίων δολαρίων. Ακολουθούν η Khloe με περίπου 40 εκατομμύρια, η Kourtney με 35 και η Kendall με 18, ενώ τελευταίος είναι ο άνδρας της οικογένειας, ο Rob, που δεν βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας τόσο όσο οι αδερφές του, με περιουσία 10 εκατομμυρίων.