Αυτή είναι η νέα εκπομπή που θα παρουσιάζει ο Γιώργος Μαυρίδης στον ΑΝΤ1

Αυτή είναι η νέα εκπομπή που θα παρουσιάζει ο Γιώργος Μαυρίδης στον ΑΝΤ1

Μετά από το Nomads, ο Γιώργος Μαυρίδης επιστρέφει τηλεοπτικά με δικιά του εκπομπή στον ΑΝΤ1. Ο tattoo artist θα παρουσιάσει το «Beat Buzzer», ένα νέο τηλεπαιχνίδι που θα συνδυάζει το χιούμορ, τη μουσική αλλά και την οδηγική απόλαυση!

Ο Γιώργος Μαυρίδης θα ταξιδεύει με ένα αυτοκίνητο σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας έχοντας συνεπιβάτες του, celebrities και καλλιτέχνες. Τα πρόσωπα αυτά θα καλούνται να βρουν το τραγούδι που παίζει στο αυτοκίνητο, ταξιδεύοντας συνάμα σε πανέμορφους ελληνικούς προορισμούς.

Ο Γιώργος ανέβασε στο instagram story του την πρώτη φωτογραφία από το παιχνίδι αλλά και τον επίσημο λογαριασμό του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

«Το BeatBuzzer είναι εδώ. Μία ιδέα, ένα παιχνίδι, ένα αυτοκίνητο, όμορφες παρέες, χιλιάδες τραγούδια, απίστευτες δοκιμασίες και πάνω από όλα άπειρο γέλιο… * κλάμα», έγραψε και συμπλήρωσε: «Ξέχασα να γράψω “Μία πόλη Θεσσαλονίκη”».

Οι παίκτες του πρώτου επεισοδίου είναι φίλοι του Γιώργου από το reality επιβίωσης του σταθμού, ο Νίκος Αναδιώτης, ο Γιώργος Κατσινόπουλος, η Δήμητρα Φραντζή και η Ειρήνη Ζάχου.