Αυτή είναι η μεγάλη αγάπη του Γιώργου Μαυρίδη εκτός Nomads

Αυτή είναι η μεγάλη αγάπη του Γιώργου Μαυρίδη εκτός Nomads

Είναι από τους παίκτες, που μετά την ανακοίνωση της συμμετοχής του στο Nomads κίνησε το περισσότερο ενδιαφέρον.

Ο λόγος για τον Γιώργο Μαυρίδη που ξεχώρισε από τα πρώτα κιόλας αγωνίσματα με τις ικανότητες του. Αυτή τη φορά όμως μετά την ήττα της ομάδας του στο αγώνισμα ασυλίας τέθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση παμψηφεί από όλη την ομάδα της φωτιάς.

Ο Tattoo artist έγινε γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από την ταξιδιωτική εκπομπή που έκανε στον Alpha με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Ποια είναι όμως η μεγαλύτερη αγάπη του;

Η Μόλι το αγαπημένο του σκυλί που τον συνοδεύει εδώ και 10 χρόνια σε κάθε του βήμα και είναι η μόνιμη συντροφιά του.

Σε συνέντευξη που έδωσε στη Σόνια Καζόνι και το περιοδικό People ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά:

«Μου τη χάρισε η τότε κοπέλα μου, Λένα Μπασδάνη, που είναι κτηνίατρος και παραμένουμε φίλοι. Το προηγούμενο σκυλί μου, αυτό που έχω εδώ (σ.σ. μου δείχνει το τατουάζ του), το έχασα σε ηλικία 6,5 χρόνων από πυομήτρα. Για τα επόμενα δύο χρόνια ήμουν πολύ άσχημα ψυχολογικά. Και ένα πρωί ήρθε η κοπέλα μου και μου έφερε τη Μόλι, λέγοντάς μου “αυτή θα είναι η νέα σου αγάπη”. Ήθελα να της πω “πάρ’ την, δεν τη θέλω”, αλλά δεν μου πήγαινε η καρδιά. Δεν ήμουν ακόμα έτοιμος να βάλω άλλο ζώο στη ζωή μου. Θυμάμαι πως έψαχνα να της δώσω όνομα και στην αρχή τη φώναζα “Μολότοφ”. “Μόλι” το έκανε η μάνα μου, “σιγά μη φωνάζω το σκυλί ‘Μολότοφ’ μου έλεγε”». 

Tο δέσιμο με τη Μόλι άργησε να έρθει. «Τον πρώτο χρόνο δεν την αγαπούσα σαν σκύλο μου. Είχα απλά σκύλο και τον εκπαίδευα. Τη φρόντιζα πολύ. Αλλά μέχρι εκεί. Μια μέρα, η Μόλι πρέπει να ήταν 1 έτους, την έβγαλα βόλτα στο πάρκο όπου πήγαινα το προηγούμενο σκυλί μου. Mου έκανε κάτι παιχνίδια με τις κουκουνάρες και έγινε μέσα μου ένα “κλικ”. Από εκείνη την ημέρα είπα “την αγαπάω”. Την επομένη πούλησα το διθέσιο αμάξι μου, όπου δεν μπορούσα να έχω μέσα ζώο, και πήρα ένα τζιπ, που ήταν πιο άνετο για το σκύλο. Αλλάζω, λοιπόν, αμάξι, μετακομίζω το μαγαζί (σ.σ. tattoo studio) για να μπορώ να έχω μαζί το σκύλο μου, γιατί στο προηγούμενο δεν γινόταν, αλλάζω μηχανάκι και παίρνω μια βέσπα για να μπορώ να την έχω στα πόδια μου. Αλλάζω όλη μου τη ζωή. Από τότε την έχω συνεχώς μαζί μου. Μόνο όταν ταξίδευα έξω, την άφηνα στην αδελφή και τη μάνα μου. Με το που τελείωσε το World Party είπα πως “δεν θα την αφήσω μόνη ξανά, είτε παντρευτώ και κάνω παιδιά είτε ξεκινήσω άλλη εκπομπή”. Νομίζω πως ένας από τους λόγους που ήθελα να σταματήσω το World Party ήταν και η Μόλι».

Συγκεντρώσαμε κάποιες φωτογραφίες από το προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με τη χαριτωμένη σκυλίτσα του τη Μόλι.