Αυτή είναι η εκπομπή που θα παρουσιάσει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Αυτή είναι η εκπομπή που θα παρουσιάσει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Λίγους μήνες μετά το τέλος του Survivor, θα δούμε ξανά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, καθώς επιστρέφει στο πόστο της στον ΣΚΑΙ.

Η αθλητικογράφος, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του καναλιού, θα είναι, μαζί με τον Μανώλη Σφακάκη, στην εκπομπή Στο Δρόμο Για Το Μουντιάλ και, συγκεκριμένα, στο λεγόμενο pre-game.

Η εκπομπή θα αφορά στα παιχνίδια της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου για να προκριθεί στο Μουντιάλ του 2018, το πρώτο εκ των οποίων θα διεξαχθεί σήμερα, Πέμπτη, στις 21:45, στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», κόντρα στην Εσθονία. Ο επόμενος αγώνας θα γίνει την Κυριακή, 3 Σεπτεμβρίου, με αντίπαλο το Βέλγιο, την ίδια ώρα, στο ίδιο γήπεδο.

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου του ΣΚΑΙ, η εκπομπή, στο στούντιο της οποίας θα είναι η Χριστίνα Βραχάλη και ο Γιώργος Τσαντάκης, θα μεταδοθεί στις 21:00 και «σε απευθείας σύνδεση με το γήπεδο, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Μανώλης Σφακάκης θα μας βάλουν στο κλίμα του αγώνα», ενώ θα συνεχιστεί μετά το σφύριγμα της λήξης, με σχόλια για το ματς.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.