Αυτή είναι η εκπομπή που θα παρουσιάσει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Αυτή είναι η εκπομπή που θα παρουσιάσει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Λίγους μήνες μετά το τέλος του Survivor, θα δούμε ξανά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, καθώς επιστρέφει στο πόστο της στον ΣΚΑΙ.

Η αθλητικογράφος, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του καναλιού, θα είναι, μαζί με τον Μανώλη Σφακάκη, στην εκπομπή Στο Δρόμο Για Το Μουντιάλ και, συγκεκριμένα, στο λεγόμενο pre-game.

Η εκπομπή θα αφορά στα παιχνίδια της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου για να προκριθεί στο Μουντιάλ του 2018, το πρώτο εκ των οποίων θα διεξαχθεί σήμερα, Πέμπτη, στις 21:45, στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», κόντρα στην Εσθονία. Ο επόμενος αγώνας θα γίνει την Κυριακή, 3 Σεπτεμβρίου, με αντίπαλο το Βέλγιο, την ίδια ώρα, στο ίδιο γήπεδο.

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου του ΣΚΑΙ, η εκπομπή, στο στούντιο της οποίας θα είναι η Χριστίνα Βραχάλη και ο Γιώργος Τσαντάκης, θα μεταδοθεί στις 21:00 και «σε απευθείας σύνδεση με το γήπεδο, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Μανώλης Σφακάκης θα μας βάλουν στο κλίμα του αγώνα», ενώ θα συνεχιστεί μετά το σφύριγμα της λήξης, με σχόλια για το ματς.