Αυτή είναι η εκπομπή που θα δούμε τη Μαρία Μπακοδήμου τη νέα τηλεοπτική σεζόν

Αυτή είναι η εκπομπή που θα δούμε τη Μαρία Μπακοδήμου τη νέα τηλεοπτική σεζόν

Θέμα συζήτησης αποτέλεσε το καλοκαίρι το επιτυχημένο show του ΣΚΑΪ, «Ελλάδα έχεις ταλέντο» όσον αφορά στην κριτική επιτροπή.

Παρά το ότι επιτυχημένη συνταγή δεν την αλλάζεις τέθηκε θέμα αλλαγών και ανατροπών εξαιτίας των πρωταγωνιστών.

Στις θέσεις των κριτών την περασμένη σεζόν βρισκόταν η Μαρία Μπακοδήμου, ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Σάκης Τανιμανίδης με το τιμόνι της παρουσίασης να κρατά ο Γιώργος Λιανός.

Τη Μαρία Μπακοδήμου όμως στο δεύτερο μισό της σεζόν την είδαμε στην παρουσίαση του «Power of love» που μετά την πολύ μεγάλη απήχηση που είχε στο τηλεοπτικό κοινό πήρε το πράσινο φως και για τη νέα σεζόν. Πώς θα συνδυάζονταν όμως οι δυο εκπομπές δεδομένου ότι το «πείραμα αγάπης» γυρίζεται στην Κωνσταντινούπολη; Δε θα συνδυάζονταν!

Συνεπώς όλο το καλοκαίρι γίνονταν συζητήσεις για το ποια γυναίκα μπορεί να αντικαταστήσει την παρουσιάστρια στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» τη νέα σεζόν. Οι συζητήσεις όμως κατέστησαν άκαρπες και η λύση δόθηκε κρατώντας το περσινό μοντέλο.

Το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» θα βγει στον αέρα στο πρώτο μισό της σεζόν χωρίς καμία αλλαγή στα πρόσωπα της κριτικής επιτροπής και του παρουσιαστή φυσικά και μετά το τέλος του talent show θα πάρει σειρά το «Power of love».

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.