Αυτές είναι οι θεατρικές παραστάσεις που θα ανέβουν το φετινό καλοκαίρι

Αυτές είναι οι θεατρικές παραστάσεις που θα ανέβουν το φετινό καλοκαίρι

Μέσα από την εκπομπή «Στην φωλιά των Κου – Κου», ο Γιάννης Πουλόπουλος αποκάλυψε τις παραστάσεις που θα παιχτούν το φετινό καλοκαίρι και θα κάνουν πρεμιέρα σε λίγο καιρό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πρεμιέρα στις 15 Ιουλίου ετοιμάζονται να κάνουν ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά στο θέατρο Δελφινάριο με μια επιθεώρηση που θα έχει τίτλο “Ευτυχισμένο το 2020”.

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος ανέφερε πως στη θέση της Δήμητρας Παπαδοπούλου – που ανέστειλε τη μεγάλη επιθεώρηση που ετοίμαζε για του χρόνου – πήρε στο θέατρο “Άλσος” ο Τάκης Ζαχαράτος, ανεβάζοντας ξανά την επιτυχημένη παράστασή του “Ζω για Σένα” που “έσπασε ταμεία” το χειμώνα στο θέατρο Παλλάς.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μαζί με τον Άρη Σερβετάλη, τον Ορφέα Αυγουστίδη και τον Θανάση Παπαγεωργίου υπό τη σκηνοθετική του Γιάννη Κακλέα, θα ανεβάσει το έργο “Περιμένοντας τον Γκοντό”, του Σάμιουελ Μπέκετ.

Ακόμα, ο Γιάννης Πουλόπουλος ανέφερε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης αντί για τον “Ταρτούφο” θα επαναλάβει στο θεατρικό σανίδι την επιτυχημένη παράσταση “Δάφνες και Πικροδάφνες” που παρουσίασε πριν από 5 χρόνια αυτή τη φορά μαζί με τον Τάσο Χαλκιά, τον Παύλο Χαϊκάλη και τον Κωνσταντίνο Ασπιώτη.

Μάλιστα, θα κάνουν περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.