Αυλαία έριξε το Λόγω TiVis

Αυλαία έριξε το Λόγω TiVis

Με το τραγούδι «Δεν τελειώσαμε», επανήρθε από το τελευταίο του διαφημιστικό διάλειμμα το Λόγω TiVis για αποφώνηση. Σε ολη την διάρκεια της εκπομπής η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της ήταν χαμογελαστοί. Στο πάνελ της εκπομπής βρέθηκε και ο Αντώνη Βλοντάκη.

Σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής ένα προς ένα τα μέλη της ομάδας μίλησαν για την εμπειρία τους στο λόγο tivis, ευχαριστόντας συνεργάτες πίσω και μπροστά από τις κάμερες, αλλά και την παρουσιαστρια της εκπομπής του Alpha.

H Κατερίνα πήρε τον λόγο για την αποφώνηση λέγοντας. «Ένα πάρα πολύ ωραίο ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Ολοκληρώνεται λίγο νωρίτερα. Έτσι μ αρέσει να το λέω. Ούτε κόβεται ούτε σταματάει», στη συνεχεία ευχαρίστησε έναν προς έναν τους συνεργάτες της μπροστά από τις κάμερες για την συνέπεια και την εργατικότητά τους παρά την αρχική της φοβία.

Συνέχισε μιλώντας για τα άτομα πίσω από τις κάμερες και την δημοσιογραφική ομάδα αλλά και τον αρχισυντάκτη της, Γιώργο Βλαχογιάννη.

Μίλησε και για το μέλλον της στο σταθμό λέγοντας. «Τα τελευταία έξι χρόνια βρίσκομαι στο δυναμικό του Alpha και αυτά τα τελευταία χρόνια, νιώθω σαν να είμαι στο σπίτι μου. Με έχουν αγκαλιάσει τόσο πολύ, έχω τέτοιο συναισθηματικό δέσιμο με τον σταθμό  και είμαι χαρούμενη που είμαι εδώ και νιώθω ένα από τα παιδιά του», απευθυνόμενη στους τηλεθεατές είπε: «Θέλω να ανανεώσω το ραντεβού μαζί σας για τη νέα τηλεοπτική σεζόν»