Αποχώρησε οικειοθελώς από το Nomads ο Παναγιώτης Βασιλάκος

Αποχώρησε οικειοθελώς από το Nomads ο Παναγιώτης Βασιλάκος

Στη διάρκεια του επεισοδίου της Παρασκευής, το τηλεοπτικό κοινό έσωσε την Μαντώ Γαστεράτου ενώ επιβεβαιώθηκαν όσα ακουγόντουσαν για παίκτη του NOMADS που αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι και όπως δήλωσαν δημόσια οι συμπαίκτες του, προσπάθησαν πολλές φορές να τον μεταπείσουν, όμως εκείνος ήταν ανένδοτος.

Μετά τον πρώτο γύρο του αγωνίσματος, που θα αναδείκνυε τον παίκτη που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι, ο Παναγιώτης Βασιλάκος ανακοίνωσε την οικειοθελή αποχώρηση του από το παιχνίδι επιβίωσης και το νησί Palawan λέγοντας:

«Εγώ δεν ήρθα εδώ να αποδείξω τίποτα. Μόνο στον εαυτό μου ήθελα να αποδείξω. Δεν μπορώ να παίξω άλλο με τη Νατάσα δίπλα μου. Και με τη Μαντώ αν ήμουν πάλι θα είχα θέμα, αλλά είχαμε πει να στηρίξουμε την ομάδα. Νιώθω ότι η Νατάσα έχει πιο πολύ ανάγκη να μείνει… Η Νατάσα μου έλεγε να μην το κάνω. Και τώρα που το συζητήσαμε με ρωτούσε αν είμαι σίγουρος. Το παιχνίδι το πήγαμε στον πόντο…Μακάρι να μπει σε μία ομάδα για να ταιριάξει και να μην είναι προτεινόμενη την επόμενη εβδομάδα».

Στο σημείο αυτό που οι παίκτες της Ζούγκλας έμειναν τέσσερις θα θα «διαλυθούν» και οι παίκτες θα μεταφερθούν στις αντίπαλες ομάδες, Φωτιά και Ωκεανοί και αυτό θα ανακοινωθεί στο επεισόδιο της Δευτέρας.